60% rabat

Fastkarm vinduer

1 fag 3 ruder (vandrette sprosser)

Søger du efter et vindue, som ikke kun er overkommeligt rent prismæssigt, men som også er top effektivt? Så er fastkarmsvinduet med 1 fag og 3 ruder bestemt det helt rigtige valg for dig. Med disse vinduer vil du få lyst til at åbne op for lysindfaldet og give dit hjem den ultimative finish.

VAREINFO

Varenummer: FK3H

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Vinduerne er af enkelt fag, hvilket inkluderer hele tre vinduesruder for maksimalt lysindfald og udsigt, og med den ekstra tilføjelse af en lille ventilator, kendt som udluftningsventil, som hjælper med luftcirkulationen i dit hjem.

Vores fastkarmsvinduer kommer i to varianter – træ og træ/alu – og er designet til at passe til en bred vifte af husstiler. Herudover kan du vælge betydeligt for dobbelt og tredobbelt glas, som er skræddersyet til netop dit hjem.

Vi garanterer at vores vinduer vil fungere perfekt i både gamle og nye hjem, og vil forblive i top stand i mange år fremover. Derudover giver vi hele 12 års garanti på vores træ/alu produkter, så du ikke skal bekymre dig om noget.

Bestil vores fastkarmsvinduer i dag og se, hvordan de vil lette op dit hjem og gøre det mere rummeligt end nogensinde før.

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti