60% rabat

Fastkarm vinduer

1 fag 2 ruder

Glem alt om mørke hjørner, for med fastkarmsvinduet med 1 fag og 2 ruder vil dit hjem blive badet i naturligt lys fra begyndelsen af dagen. Og ikke nok med det - det faste vindue vil også hjælpe med at øge isoleringen i dit hjem, så du kan spare penge på din energiregning.

VAREINFO

Varenummer: FK2V

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Fastkarmsvinduet er ikke bare en simpel måde at tilføje ekstra lys til dit hjem - det er også en fantastisk måde at gøre det på billigt! Og selvom det er en af markedets billigere vinduer, går det ikke på kompromis med kvaliteten. Det fås i både træ og træ/aluminium, og træ/aluminium produkterne kommer med en garanti på utrolige 12 år.

Men det er ikke bare kvaliteten, der gør fastkarmsvinduet så fantastisk - det er også dets evne til at skabe en lysere og mere behagelig atmosfære i ethvert rum. Og selvom vinduet ikke kan åbnes, kan du stadig tilføje ventilationsriste for at hjælpe med luftstrømmen.

Så, hvis du vil have et vindue, der er billigt, men stadig af høj kvalitet og med lang garanti, er Fastkarm vinduet helt sikkert din perfekte match. Gå ikke glip af chancen for at investere i dit hjem og skabe den perfekte balance mellem lys og komfort.

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti