Fastkarm vinduer

3 fag med post (vandret)

Få dit hjem badet i smuk naturligt lys med fastkarmsvinduer med 3 fag med post - den ultimative løsning, når det kommer til vinduesdesign! Disse skønheder kan ikke åbnes, men med deres simplistiske og stilfulde design sørger de for, at din stue eller soveværelse har masser af dagslys

VAREINFO

Varenummer: FK3HM

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Det bedste er, at de er ekstremt prisvenlige uden at gå på kompromis med kvaliteten. Og hvis du vil have endnu mere alsidighed, kan du vælge mellem træ og træ/alu - og begge kan bestilles med dobbelt eller tredobbelt glas.

Men her stopper det ikke - med fastkarmsvinduer kan du også tilføje vinduesventilation i forskellige størrelser, så du får den perfekte luftkvalitet i dit hjem.

Men det bedste af det hele? Hvis du vælger træ/alu, giver vi dig hele 12 års garanti - det synes vi er en god måde at sige tak på for, at du har valgt os som din vinduesleverandør. Så lad os hjælpe dig med at få det lys, du fortjener, og udforske alle de fantastiske muligheder, vores Fastkarm vinduer kan tilbyde dig.

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti