Fastkarm vinduer

3 fag med post

Har du nogensinde tænkt på at få mere naturligt lys ind i dit hjem uden at ofre plads? Hvis ja, er vores fastkarmsvindue det helt rigtige valg for dig! Dette vindue består af tre fag med post og kan ikke åbnes, men det vil stadig sørge for, at dit hjem bliver oplyst med masser af skønt lys.

VAREINFO

Varenummer: FK3VM

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Vi tilbyder også ventilationskanaler til vores fastkarm-vindue, for en bedre luftcirkulation. Dette er en prisbillig vinduesmodel, som passer til de fleste hjem. Og tilfredsstillelse kommer i valg: Vores fastkarmsvindue findes både i træ og træ/aluminium og tilbyder også dobbelt og tredobbelt glas.

Hvis du vælger træ/aluminium-modellen, kan du nyde godt af hele 12 års garanti. Med dette vindue får du en holdbar og langtidsholdbar løsning, som vil forbedre dit hjem gennem mange år. Og det bedste af det hele? Vores Fastkarm-vindue er en af de billigste på markedet, uden at skulle kompromittere med kvaliteten.

Så hvis du vil have et vindue, der giver alt det naturlige lys, du behøver, og samtidig forbedrer dit hjem på mange niveauer, så er vores Fastkarm vindue det rette valg for dig. Det er ikke bare et vindue, men en investering for dit hjem. Så tøv ikke længere – gør dit hjem glad med vores Fastkarm vindue i dag!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti