udsalg: 55%

Fastkarm vinduer

1 fag 6 ruder

Står du og mangler lys i dit hjem? Så er fastkarmsvinduer med 1 fag og 6 ruder det oplagte valg! Disse vinduer er skabt til at lade masser af naturligt lys strømme ind i dit hjem og lyser det op på en enkel og effektiv måde

VAREINFO

Varenummer: FK6-1V

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Vinduet kan ikke åbnes, men det er netop det, der gør fastkarm til den perfekte løsning til rum, der har brug for et ekstra lyspust.

Og se her! Fastkarm er ikke bare et fantastisk vindue – det kan også fås i træ og træ/alu og kan leveres med både dobbelt og tredobbelt glas. Vores træ/alu vinduer har desuden en imponerende garanti på 12 år, så du kan være sikker på at få et holdbart produkt.

Fastkarmsvinduer kan passe ind i de fleste hjem og er kendt for at være blandt de billigste på markedet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har skåret alt det overflødige væk og tilbyder vores kunder et enkelt og effektivt produkt, der skaber masser af naturligt lys.

Vi ønsker kun det bedste for vores kunder og står derfor bag vores produkter med vores garanti. Vi tilbyder en bred variation af størrelser og materialer, så du kan få et vindue, der passer perfekt til dit hjem. Tøv ikke med at kontakte os i dag og høre mere om vores fantastiske fastkarmsvinduer.

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti