Fastkarm vinduer

2 fag med post

Leder du efter et vindue, der kombinerer stil med funktionalitet? Et, der lader sollyset strømme ind, men som ikke åbner? Se fastkarmsvinduet med 2 fag - den perfekte løsning til dig! Uanset om du vælger træ eller træ/alu, vil vores vinduer tilføje et elegant touch til ethvert rum.

VAREINFO

Varenummer: FK2VM

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Og med dobbelt- eller tredobbelt glasering og udluftningsventiler (afhængigt af størrelsen) kan du være sikker på, at de holder dit hjem behageligt, samtidigt med at de bidrager til det perfekte luftstrøm.

Men her er det bedste ved Fastkarm vinduer: De har en overkommelig pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten, og de er enormt lette at vedligeholde. Hvis du vælger træ/alu, får du endda en 12-årig garanti! Det er et af de billigste vinduer på markedet, men alligevel et af de bedste.

Så hvorfor vælge noget mindre end det bedste? Vælg Fastkarm vinduer i dag og tilføj værdi til dit hjem!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti