60% rabat

Kombinationsvinduer

3 ruder opluk midt

Træt af at vælge mellem faste eller åbningsbare vinduer? Med vores kombinationsvinduer får du ALT! Mere naturligt lys plus muligheden for at åbne vinduet på en varm dag, og alt sammen i én smuk enhed. Denne model har 3 ruder hvor den midterste kan åbne.

VAREINFO

Varenummer: KV3-1

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Og hvad er det bedste ved vores vinduer? De er super alsidige og passer perfekt til ethvert hjem.

Vores vinduer er lavet med 3 ruder opluk midt, så du kan nyde godt af en optimal termisk og akustisk isolering. Og husk – du kan vælge mellem træ eller træ/alu, afhængigt af dine ønsker og behov. Og hvis det ikke er nok, så har vores træ/alu vinduer en garanti på hele 12 år!

Kvalitime og prisbevidste købere vil elske vores vinduer, da de tilbyder en perfekt balance mellem kvalitet og pris. Og med så mange farver og træsorter at vælge imellem, kan du få lige det udseende, du drømmer om.

Ikke mere valg mellem det ene eller det andet – med vores kombinationsvinduer behøver du ikke at gå på kompromis. Så hvorfor ikke tage det første skridt mod et mere lysfyldt og åbent hjem i dag?

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti