-60% UDSALG

Kombinationsvinduer

2 ruder opluk højre

Få det bedste fra begge verdener med vores stilfulde og alsidige kombinationsvinduer! Ønsker du en løsning, der kombinerer faste og åbningsbare elementer i ét vindue, så er vores kombinationsvinduer det perfekte valg for dig. Denne model har 2 ruder, hvor højre side (set udefra) åbnes på sidehængt manér.

VAREINFO

Varenummer: KV2-1SH

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Med vores unikke design kan du nyde frisk luft og samtidig sikre dit hjem.

Vi tilbyder Kombinationsvinduer i træ/træ-alu og i både dobbelt og tredobbelt glas. Vores træ-alu vinduer er skabt med robusthed, holdbarhed og minimal vedligeholdelse for øje. Vores klassiske trævinduer er tidløse og sikrer et smukt hjem igennem mange år.

Med vores kombinationsvinduer får du en pålidelig og billig løsning uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores træ/alu vinduer har endda en garanti på 12 år.

Så lad os hjælpe dig med at vælge det perfekte vindue til dit hjem. Kontakt os i dag for mere information om vores Kombinationsvinduer i træ/træ-alu og find den perfekte løsning til dit hjem!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti