Kombinationsvinduer

6 ruder opluk midt

Ønsker du den perfekte kombination af stil og funktionalitet? Så er vores kombinationsvinduer det oplagte valg for dig! Disse vinduer er en smuk blanding af faste og åbningsbare elementer, som både tilbyder en fantastisk ventilation samt et elegant og forfinet design. Modellen her kan åbnes i midten som topstyret vindue.

VAREINFO

Varenummer: KV6-2

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Du kan vælge mellem træ og træ/alu, og med vores 12-års garanti på træ/alu karmene, kan du være sikker på en kvalitetsløsning der holder i mange år fremover.

Med vores kombinationsvinduer i træ eller træ/alu kan du forvente både naturlig skønhed og en fremragende isoleringsevne. Dobbelt eller tredobbelt glas hjælper med at reducere dine varmeudgifter og opretholde et behageligt indeklima hele året rundt. Og bedst af alt - disse vinduer er en af de billigste på markedet, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Opgrader dit hjem med vores alsidige og moderne kombinationsvinduer! Vores vinduer er designet med fokus på funktionalitet, stil og holdbarhed - så du kan være sikker på at få en vinduesløsning, der vil passe til dine behov og ønsker i mange år fremover. Kontakt vores eksperter i dag, og lad os hjælpe med at finde det perfekte vindue til dit hjem!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti