Kombinationsvinduer

2 ruder opluk højre top

Hvis du vil have elegance og holdbarhed i samme vindue, så er vores kombinationsvindue lige noget for dig! Dette vindue er perfekt til at give dig den optimale ventilation, mens det ser helt fantastisk ud. Modellen har et fastkarmsvindue til venstre og et topstyret til højre (set udefra), og åbnes derfor til højre.

VAREINFO

Varenummer: KV2-1H

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Vores kombinationsvindue er en perfekt blanding af to vinduestyper i et enkelt design. Du får det bedste fra både faste og åbningsbare vinduer, så du altid kan nyde en frisk brise eller et godt udsyn. Og det bedste af det hele? Dette vindue fås i træ og træ/alu og har en garanti på hele 12 år, hvis du vælger den sidste mulighed.

Vores Kombinationsvindue er en af markedets mest prisvenlige, men vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Det er nemt at indstille, installere og vedligeholde, hvilket gør det til det perfekte valg til enhver bolig.

Så bestil vores Kombinationsvindue i dag og oplev, hvordan du kan få det bedste af begge verdener. Du kan få en fantastisk stil, en fantastisk funktionalitet og en fantastisk holdbarhed, alt i et enkelt vindue!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti