Udsalget fortsætter! Op til 55% rabat

Kombinationsvinduer

2 ruder opluk højre top (en tredjedel)

Skal dine vinduer være det bedste fra begge verdener - fast og åbent på samme tid? Så er vores kombinationsvinduer det oplagte valg for dig! Modellen her har 2 ruder og opluk i højre side set udefra. Og det bedste af det hele er, at de kan fås i både træ og træ/alu, så du kan vælge lige præcis den stil, der passer til dit hjem.

VAREINFO

Varenummer: KV2-1/3H

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Med hele 12 års garanti på træ/alu-vinduerne kan du roligt investere i dem. Og pris? Tja, de er faktisk blandt de billigste på markedet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er da svært at sige nej til!

Vores kombinationsvinduer er super alsidige og kan bygges i forskellige typer af vinduer.
Med 2-ruders opluk højre top kan du nyde både masser af lys og en fantastisk udsigt, samtidig med at du kan åbne vinduet nemt og bekvemt.

Og vi kan ikke glemme at nævne, at vores kombinationsvinduer er stærkt isolerende, så du kan nyde en behagelig temperatur i dit hjem året rundt - selv i de koldeste måneder. Så tøv ikke længere! Vores kombinationsvinduer er det æstetisk flotte og funktionelle valg til dit hjem.

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti