Kombinationsvinduer

4 ruder opluk nederst

Tag imod det bedste fra begge verdener og boost dit hjem med kombinationsvinduer! Åbn op for en helt ny verden af lys, isolering og ventilation, der forvandler dit hjem fra almindeligt til fantastisk! Denne model har 4 ruder hvoraf begge de nederste kan åbne.

VAREINFO

Varenummer: KV4-2B

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Med kombinationsvinduer kan du vælge mellem det lækre design af træ eller den stærke og holdbare træ/alu model. Og husk, for træ/alu får du også hele 12 års garanti!


Kombinationsvinduer med tredobbelt glas er en fantastisk løsning i energieffektivitet og isolering. Med en smart og funktionel kombination af faste og åbningsbare elementer kan du både nyde det naturlige lys og opnå en optimal temperatur i dit hjem.

Og med kombinationsvinduer kan du sige farvel til smudsige ruder og utilstrækkelig luftgennemstrømning. De er super lette at rengøre og vedligeholde, hvilket giver dig tid til at nyde livet.

Så gør dit hjem til et fantastisk sted at være med Kombinationsvinduer! Glem alt om at gå på kompromis mellem kvalitet og pris - vi kan tilbyde dig markedets billigste vinduer, der leverer top-kvalitet. Få mere lys og en bedre bolig nu - bestil dine Kombinationsvinduer i dag!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti