Udsalget fortsætter! Op til 55% rabat

Kombinationsvinduer

2 ruder opluk højre (en tredjedel)

Kombinationsvinduet her kan åbnes i vinduet til højre (set udefra). Det er perfekt til dig, der ønsker frisk luft i rummet, mens du stadig bevarer en sikker og behagelig atmosfære. Med vores vinduer får du det bedste af begge verdener - praktisk, stilfuldt og energibesparende!

VAREINFO

Varenummer: KV2-1/3SH

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Tag din boligindretning til næste niveau med vores fantastiske kombinationsvinduer! Vores vinduer er det ultimative valg til dig, der ønsker alsidighed, kvalitet og æstetisk appel. Vinduerne kommer i både træ og træ/alu, og med 12 års garanti på træ/alu-modellerne, kan du roligt stole på deres holdbarhed og styrke.

Vores kombinationsvinduer er ikke kun praktiske og funktionelle, men også super stilfulde! De er designet med både faste og åbningsbare elementer og kommer i flere typer af vinduer, der giver dig mulighed for at vælge lige præcis det design, der passer til dit behov.

Med vores vinduer kan du være sikker på at få den bedste kvalitet til en overkommelig pris - vores kombinationsvinduer er nemlig et af markedets billigste valg, uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores produkter. Vores vinduer er også energibesparende og kan reducere dit energiforbrug markant, hvilket betyder en positiv påvirkning af både miljøet og din pengepung.

Så hvad venter du på? Kontakt os nu for en pris og en detaljeret vejledning om vores fantastiske Kombinationsvinduer i træ eller træ/alu.

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti