udsalg: 55%

Kombinationsvinduer

2 ruder opluk venstre top (en tredjedel)

Er du på jagt efter vinduer, der kan give dit hjem det bedste fra begge verdener? Så er vores kombinationsvinduer lige noget for dig! Disse vinduer giver dig en kombination af faste og åbningsbare elementer i forskellige typer vinduesdesigns. Denne blander et fastkarmsvindue med et topstyret og har sin åbning i venstre side set udefra.

VAREINFO

Varenummer: KV2-1/3V

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

De er den ultimative løsning til dig, der ønsker at få mest muligt ud af dine vinduer.

Vores kombinationsvinduer fås i både træ og træ/alu og leveres med dobbelt eller tredobbelt glas, så du er sikret en fantastisk visuel oplevelse. Hvis du vælger træ/alu, vil du nyde gavn af vores 12 års garanti, som blot er en yderligere forsikring om, at dette produkt er af exceptionel kvalitet.

Med deres alsidighed kan vores kombinationsvinduer give dit hjem et unikt og personligt touch. Designet er enkelt og stilfuldt og passer perfekt til enhver stil. De elegante og moderne vinduer har også den fordel, at de er nemme at vedligeholde og har en lang holdbarhed.

Hos os får du en professionel service og rådgivning, der altid imødekommer dine behov. Vi hjælper dig med at vælge de helt rigtige kombinationsvinduer til dit hjem og garanterer, at du får markedets bedste pris - uden at gå på kompromis med kvalitet. Kontakt os i dag og oplev selv, hvor fantastiske vores kombinationsvinduer er - du vil ikke fortryde det!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti