udsalg: 55%

Kombinationsvinduer

2 ruder opluk venstre (en tredjedel)

Oplev den perfekte kombination mellem et åbningsbart vindue og et fast element med vores fantastiske kombinationsvinduer! Disse vinduer er det ultimative valg for dig, der ønsker et hjem fyldt med naturligt lys og frisk luft. Denne model har et sidehængt vindue til venstre (set udefra) som kan åbnes. Den anden rude kan ikke åbnes.

VAREINFO

Varenummer: KV2-1/3SV

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Med vores imponerende kombinationsvinduer kan du nyde det smukke udsyn og bruge den åbningsbare del til at skræddersy ventilationen på dine præferencer.

Et kombinationsvindue er ikke kun praktisk, men også lækkert at se på! Vores vinduer fås både i træ og træ/alu, og uanset hvilken variant du vælger, kan du være sikker på, at den er fremstillet af de fineste materialer på markedet. Vores træ/alu vinduer har endda en 12-års garanti for at give dig fuld tryghed og tilfredshed.

Vores kombinationsvinduer er ikke kun et af de billigste design på markedet - de er også af højeste kvalitet. Vi er stolte af at tilbyde vores fantastiske kombinationsvinduer som en overlegen og prisgunstig vinduesløsning. Så vær ikke bange for at shoppe rundt - vi er sikre på, at du vil opdage, at vores vinduer ikke går på kompromis med kvaliteten, selvom prisen er så overkommelig.

Uanset om du har en moderne eller traditionel boligstil, vil vores kombinationsvinduer passe sømløst ind i dit hjem. Tag det første skridt imod et mere lysfyldt og luftigt hjem i dag ved at kontakte os for mere information om vores spektakulære kombinationsvinduer.

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti