Kombinationsvinduer

2 ruder opluk top

Tag et kig på vores fantastiske kombinationsvinduer! Vi giver dig det bedste fra begge verdener med vores vinduer, der kombinerer faste og åbningsbare elementer i flere forskellige vinduestyper. Denne model har 2 ruder hvor den øverste åbner som et topstyret vindue.

VAREINFO

Varenummer: KV2-1T

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Og det bedste er, at du kan vælge imellem træ eller træ/alu! Hvis du vælger træ/alu vinduer, får du 12 års garanti og optimal beskyttelse mod støj og kulde.

Vores kombinationsvinduer kan fås med dobbelt eller tredobbelt glas og kommer i smukke designs, der kan pryde ethvert hjem. Det er let at lufte ud med vores praktiske funktion, hvor du kan åbne øverst uden at miste varme eller blive udsat for støj.

Vi sørger for, at vores kombinationsvinduer passer perfekt til dit hjem med et bredt udvalg af størrelser, farver og materialer. Og det bedste af det hele? Vi tilbyder en af markedets billigste løsninger uden at gå på kompromis med kvaliteten!

Så tøv ikke – kig forbi og tag et kig på vores fantastiske kombinationsvinduer i dag! De giver lys og luft til dit hjem, samtidig med at du kan kigge ud på den smukke udsigt og nyde den fri luft.

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti