Kombinationsvinduer

2 ruder opluk venstre

Hvis du vil have det bedste fra begge verdener, så er vores kombinationsvindue med 2 ruder og opluk til venstre (set udefra) det helt rigtige valg! Med denne elegante og stilfulde vinduesløsning får du både masser af naturligt lys og optimal ventilation.

VAREINFO

Varenummer: KV2-1SV

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Kombinationsvinduer - Den perfekte fusion af åbningsmuligheder og faste elementer!

Vores fantastiske Kombinationsvinduer fås i træ og træ/alu, og de har 12 års garanti (hvis det er træ/alu)! Og det bedste af det hele er, at vi tilbyder markedets absolut laveste priser uden at gå på kompromis med kvaliteten!

Du kan vælge mellem forskellige farver og størrelser, og vores vinduer er super effektive, når det handler om energibesparelse. Uanset om du har brug for et vindue til dit hjem eller din arbejdsplads, så er vores kombinationsvinduer det perfekte valg!

De er alsidige, funktionelle og kan både anvendes i moderne og traditionelle boliger. Og med deres muligheder for at kombinere faste og åbningsbare elementer, er de mest populære vinduer på markedet!

Så tøv ikke med at kontakte vores team i dag! Vi er klar til at vejlede dig i hele processen, og hjælpe dig med at finde den bedste Kombinationsvinduesløsning til dit hjem eller kontor!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti