60% rabat
1. Planlæg & mål op
 1. Planlæg & mål op

Planlæg med vores guides til enten renovering eller nybyg

Se vores guides

2. Design & bestil
 1. Design & bestil

Brug vores designer til at skræddersy dit produkt

3. Installer
 1. Installer

Gør det selv med vores guide eller bestil med montering

Guide til montering

Dobbelt terrassedør

Dobbelt glæde

Have eller terrasse – uanset hvilken af dem, dit hus har, er du den heldige ejer af langt mere end blot lidt ekstra plads. Dit hus har nemlig direkte adgang til både den friske luft og alle årets smukke sæsoner. Derfor er det vigtigt, at den dobbelte terrassedør, som forbinder husets indre med dets ydre, passer perfekt til husets udtryk og samtidig er fremstillet i højeste kvalitet.

Netop det står vi klar til at hjælpe dig med. Hos Klar kan du nemlig bestille din nye dobbelte terrassedør produceret i højeste kvalitet efter dine nøjagtige mål. Du vælger helt selv, hvordan din dobbelte terrassedør skal se ud. Uanset om du bor i en charmerende ældre villa med en have fuld af blomster eller et moderne parcelhus med en flot, minimalistisk terrasse, kan du altså designe den perfekte dobbelte terrassedør hos Klar.

Når du bestiller en dobbelt terrassedør hos os, slipper du for at betale ekstra for unødvendige omkostninger i processen. Vi har nemlig fjernet de fordyrende mellemled, så vi kan garantere, at du får størst mulig værdi for dine penge, når du køber din dobbelte terrassedør hos os.

Vi påbegynder først produktionen af din dobbelte terrassedør, når du har afgivet din bestilling hos os. På den måde undgår vi spild i processen, og det gør en forskel for miljøet. Vi er stolte af at købe ind lokalt, plante et nyt træ for hvert træ, vi fælder, og støtte vores lokalsamfund ved at producere tæt på, hvor vores produkter sælges. Hos os kan du altså bestille din nye dobbelte terrassedør med god samvittighed.

Billige dobbelte terrassedøre i høj kvalitet

Hos Klar finder du et flot udvalg af billige dobbelte terrassedøre. Vi tilbyder dobbelte terrassedøre i træ og træ/aluminium – og begge materialer er af højeste kvalitet.

Vores dobbelte terrassedøre fås både med og uden fyldning og med alt fra to og helt op til tyve ruder. Uanset hvilket udtryk, du foretrækker, og hvor meget lys, du drømmer om at lukke ind i dit hjem, kan du designe den helt perfekte dobbelte terrassedør hos Klar.

Når du designer din dobbelte terrassedør hos Klar, har du et væld af muligheder at vælge imellem. Du vælger blandt andet selv:

 • Farven på din dobbelte terrassedør

 • Åbningsretningen af din dobbelte terrassedør

 • Om den dobbelte terrassedør skal passe til en moderne eller en ældre bolig

 • Om døren skal passe til et fritidshjem eller en helårsbolig

Og meget mere. Samtidig får du både kvalitet, bæredygtighed og garanti i ét, når du bestiller din dobbelte terrassedør hos os. Det er nemlig vigtigt for os at kunne tilbyde flotte dobbelte terrassedøre til en ordentlig pris, som også holder i mange år.

Hvordan vælger du den rette dobbelte terrassedør?

Der er mange faktorer at tage i betragtning, når du skal vælge en ny dobbelt terrassedør. Det første, du bør overveje, er hvilket materiale, døren skal fremstilles i.

Som nævnt ovenfor tilbyder vi dobbelte terrassedøre i træ og træ/aluminium. Selvom det næsten er umuligt at se forskel på de to materialer, er der dog visse forskelle, du skal være opmærksom på.

Træ/aluminium koster mere end almindeligt træ – og det er der god grund til. Aluminium beskytter nemlig træet mod både sol og vind. Det øger dørens holdbarhed og sikrer, at den kræver minimal vedligeholdelse. Du skal blot sørge for at holde rammerne rene og hængslerne smurte. Har du plads i budgettet, anbefaler vi derfor altid, at du vælger en dobbelt terrassedør i træ/aluminium.

Når du bestiller din dobbelte terrassedør hos Klar, kan du sætte dit personlige præg på hele designet – ikke blot materialet.

Du kan blandt andet selv vælge:

 • Mål: Få din dør fremstillet efter dine helt nøjagtige mål

 • Glas: Vi tilbyder 2-lags glas (fritidshuse) og 3-lags glas (helårsboliger)

 • Farve: Vælg mellem hvid, antracitgrå eller sort

 • Åbningsretning: Vælg nøjagtig hvilken retning, døren skal åbne

 • Lukketype: Vælg uden greb eller med L-formet eller U-formet greb

 • Vindbremse: Vælg med eller uden vindbremse

Og meget mere. Du har også mulighed for at vælge mellem hele syv forskellige glastyper, så du er garanteret en dobbelt terrassedør med ruder, som passer til dine personlige præferencer.

Når det kommer til ruder, vil vi anbefale dig at overveje, hvor mange ruder dine nye døre skal have. En dobbelt terrassedør sikrer nemlig et dobbelt så stort lysindfald i rummet. Det giver stor glæde i dagligdagen og vil lokke dig, din familie og jeres gæster til at bevæge sig udenfor i foråret og om sommeren.

Også om vinteren vil dørene bringe glæde, når I kan nyde udsigten af de første snefnug, der falder fra himlen, mens I sidder og hygger jer inde i varmen. Samtidig sikrer det større lysindfald, at I alle får mere glæde af det sparsomme dagslys i vinterhalvåret. Overvej derfor, hvordan du bedst kan udnytte den skønne mulighed, som den dobbelte terrassedør giver for at åbne rummet op og lukke mere lys ind i dit hjem.

Læs også: Guide: Opmåling af vinduer og døre

Guide til montering af en dobbelt terrassedør

Når din dobbelte terrassedør ankommer, skal den selvfølgelig monteres. Du kan vælge at få hjælp til at installere den. Der kan dog være mange penge at spare ved selv at montere din dobbelte terrassedør – og heldigvis er det ikke særlig svært.

Hos Klar har vi sørget for, at du nemt kan finde al den hjælp, du har brug for. Vi har samlet en liste over det værktøj, du skal bruge, samt en trin for trin-guide til, hvordan du afmonterer din gamle dør og monterer din nye dobbelte terrassedør fra Klar.

Læs mere her: Guide: Montering og afmontering af døre og vinduer

Rengøring og vedligehold af dobbelte terrassedøre

Hos Klar er det vigtigt for os, at din dobbelte terrassedør holder i mange år. Derfor vil vi også gerne udruste dig med viden om, hvad du selv kan gøre for at forlænge levetiden af din nye dør.

Her taler vi særligt om:

 • Rengøring

 • Inspektion

 • Reparationer

 • Efterbehandling

Det lyder måske som en større opgave, men bare rolig – vores døre er fremstillet til at holde, og vedligeholdelsen er slet ikke så krævende. Vi har lavet en trin for trin-guide til vedligehold af døre til dig, så du nemt kan rengøre og vedligeholde din nye terrassedør.

Du finder vores guide her: En praktisk guide til vedligeholdelse af hoveddøre for husejere

Fordele med dobbelte terrassedøre fra Klar

Hos Klar er det vigtigt for os at kunne tilbyde billige dobbelte terrassedøre i højeste kvalitet. Derfor nyder du godt af mange fordele, når du bestiller en dobbelt terrassedør hos os. Vi har nemlig sikret, at du kan få både kvalitet, bæredygtighed og garanti i ét – uden at gå på kompromis med nogen af delene.

Vi har fjernet de fordyrende mellemled, så vi kan tilbyde høj kvalitet til en ordentlig pris. Når du lægger en bestilling på en dobbelt terrassedør hos Klar, suser din ordre direkte over til vores fabrik i Estland, hvor vi påbegynder produktionen. På den måde undgår vi spild i processen – og det er godt for miljøet.

Din nye dobbelte terrassedør fremstilles af langsomt voksende fyrretræ med høj kerneandel. Træerne i vores produktion er lokalt dyrket i Estland, hvor der er gode vækstforhold. Det gør det muligt for os at tilbyde billige dobbelte terrassedøre uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Alle vores døre er CE-mærket og dækket af enten 7 eller 12 års garanti. Du er altså garanteret en dør, der holder. Sidst, men absolut ikke mindst, kan du forvente, at din nye dobbelte terrassedør bliver leveret problemfrit og til tiden – og du behøver ikke kun at tage vores ord for det. Se vores mange tilfredse kunders anmeldelser på Trustpilot.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvad koster en dobbelt terrassedør?

Prisen på en dobbelt terrassedør afhænger af flere faktorer – bl.a. størrelse, materiale, design og eventuelle ekstrafunktioner.

Hos Klar finder du altid et godt tilbud på en dobbelt terrassedør – og er det alligevel lykkedes dig at finde en dør billigere andetsteds, tilbyder vi prismatch. Hos os får du altså altid en dobbelt terrassedør til den bedste pris.

Se mere om Prismatch her.

Hvad koster det at få sat en dobbelt terrassedør i?

Prisen på at få installeret en dobbelt terrassedør afhænger af en række faktorer, herunder:

 • Størrelsen på døren

 • Sværhedsgraden af monteringen

 • Håndværkerens timepris

Vælger du at få hjælp til at montere din dobbelte terrassedør, kan du generelt regne med at skulle af med mellem 3.000 og 6.000 kr. for monteringen.

Der kan altså være mange penge at spare ved at montere din dobbelte terrassedør selv – og det er heldigvis ikke særlig svært. Se mere i vores guide her.

Hvilken dobbelt terrassedør skal jeg vælge?

Hvilken dobbelt terrassedør, du skal vælge, afhænger af dine behov og dit budget. Du bør blandt andet overveje:

 • Antal ruder: Hvor stort lysindfald ønsker du i rummet?

 • Materiale: Foretrækker du klassisk træ, eller ønsker du den øgede holdbarhed og mindre vedligeholdelse, som træ/aluminium giver?

 • Funktioner: Ønsker du en terrassedør med vindbremse, indbygget ventilation eller andre funktioner? Mulighederne er mange.

Har du brug for hjælp til at vælge en dobbelt terrassedør, kan du altid kontakte os for råd og vejledning.

Hvad er standardmål på en dobbelt terrassedør?

Standardmålene på en dobbelt terrassedør er 160 x 200 cm. Vær dog opmærksom på, at størrelsen på din terrassedør afhænger af åbningen i din husmur.

Hos Klar tilbyder vi dobbelte terrassedøre designet efter dine nøjagtige mål. Du er altså garanteret en dør, som passer til dit hus.

Klars kundeservice
Vi er her for at hjælpe dig!

Det kan virke komplekst at købe nye vinduer og døre, men vi er her for at gøre det nemt. Hvis du har nogen spørgsmål – så er vi kun et spørgsmål væk.

Kontakt osBlue Phone Icon