Udsalget fortsætter! Op til 55% rabat

Dobbelt Terrassedør

2 fyldninger 12 ruder

Hvem elsker ikke en smuk og stor åbning, der fører til en fortryllende terrasse? Hvis du også er vild med tanken, så er du heldigvis landet det rette sted! Vores dobbelte terrassedøre med 2 fyldninger og 12 ruder er et perfekt designvalg for dig, der vil skabe en smuk og lys atmosfære i dit hjem.

VAREINFO

Varenummer: DTD1-6K1V

Produktsystem: 2-lags glas, træ/alu. Energimærkning

MaterialerPulverlakeret aluminium og langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt  - 480 kg/1m3.

Ramme: 70 x 101 mm.

Karm: 44 x 128 mm.

Hængsler: Farven grå og med justerbar funktion.

Greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO). Vær OBS på at ved køb af greb til facadedøre, dobbelt facadedøre og facadedørspartier er tilvalgte greb ikke på forhånd installeret. 

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Låsekasse: 3-punkts låsekasse (uden greb og låsecylinder - vælges som tilbehør).

Fyldning: Panel er glat på begge sider, med mørke tætningslister (HDF - Hard Density Fiberboard).

Slutblik: Justerbare i sikkerhedslåse.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klarvinduer).

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 12 år.

Konstruktionstegninger
Konstruktionstegninger pladedøre
Dør dimensioner til håndtag og cylindere 

OBS:
Ved køb af facadedørsparti er sidepartiet minimum 32 cm bredt og bliver gradvist større afhængig af bredden på hele facadedørspartiet. Dette skal tages i betragtning i forhold til bredden af døråbningen. Desuden er sidepartiet altid placeret på modsatte side af dørens hængsler. Det vil sige hængslerne sidder altid i karmen ind til muren – ikke ind til sidepartiet. Du afgører altså i hvilken side sidepartiet sidder, når du vælger åbningsretning. En højre udadgående dør vil fx have sidepartiet i venstre side, set udefra.

Vores elegante franske døre er ikke kun smukke at se på, men de er også utrolig holdbare og fremstillet i materialer af høj kvalitet, der kan modstå vind og vejr. Vores døre er yderst slidstærke og giver dig dermed et produkt, der holder år efter år.

Vi tilbyder også en træ/alu udgave af denne fantastiske terrassedør. Denne model er udstyret med lyd- og varmeisolerende egenskaber, der sikrer dig en behagelig og rolig atmosfære i dit hjem året rundt og med 12 års garanti kan du roligt stole på kvaliteten.

Med vores dobbelte terrassedøre får du en smuk og stilfuld følelse i dit hjem, samtidig med at du kan nyde den smukke udsigt over din have. Der er ingen grund til at gå på kompromis med stilen, hvor du med en prisvenlig løsning stadig kan få et produkt i høj kvalitet. Giv dit hjem det perfekte look med vores elegante og farverrige Dobbelt Terrassedør i både træ og træ/alu!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti