Dobbelt Terrassedør

16 ruder

Ta' dit hjem til det næste niveau i både stil og funktionalitet med en dobbelt terrassedør - vi garanterer at du vil værdsætte det hver dag. Med en dobbelt terrasse-dør med hele 16 ruder er du garanteret lys i en lind strøm, der kan transformere dit hjem til noget helt specielt.

VAREINFO

Varenummer: DTD1-8K

Produktsystem: 2-lags glas, træ/alu. Energimærkning

MaterialerPulverlakeret aluminium og langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt  - 480 kg/1m3.

Ramme: 70 x 101 mm.

Karm: 44 x 128 mm.

Hængsler: Farven grå og med justerbar funktion.

Greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO). Vær OBS på at ved køb af greb til facadedøre, dobbelt facadedøre og facadedørspartier er tilvalgte greb ikke på forhånd installeret. 

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Låsekasse: 3-punkts låsekasse (uden greb og låsecylinder - vælges som tilbehør).

Fyldning: Panel er glat på begge sider, med mørke tætningslister (HDF - Hard Density Fiberboard).

Slutblik: Justerbare i sikkerhedslåse.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klarvinduer).

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 12 år.

Konstruktionstegninger
Konstruktionstegninger pladedøre
Dør dimensioner til håndtag og cylindere 

OBS:
Ved køb af facadedørsparti er sidepartiet minimum 32 cm bredt og bliver gradvist større afhængig af bredden på hele facadedørspartiet. Dette skal tages i betragtning i forhold til bredden af døråbningen. Desuden er sidepartiet altid placeret på modsatte side af dørens hængsler. Det vil sige hængslerne sidder altid i karmen ind til muren – ikke ind til sidepartiet. Du afgører altså i hvilken side sidepartiet sidder, når du vælger åbningsretning. En højre udadgående dør vil fx have sidepartiet i venstre side, set udefra.

Stol på os - hvis du har en stor og smuk terrasse, er dobbelte terrassedøre lige sagen for dig! Denne fantastiske dørtype er kendt som franske døre og er den perfekte måde at lade dit hjem overflyde med lys!

Navnet franske døre stammer fra Frankrig i det 16. til det 17. århundrede, hvor den unikke renæssancestil gjorde brug af mere lys. Det kan vi godt forstå - hvem vil ikke have så meget naturligt lys som muligt i sit hjem?

Ikke nok med at franske døre er smukke - de gør også dit hjem mere rummeligt! Med den store udsigt til haven føler du dig straks mere tiltrukket af at komme udendørs. Designet på franske døre er elegant og tidløst, og vil uden tvivl give dit hjem et sofistikeret look.

Vores franske døre er produceret i høj kvalitet, og de kan fås i både træ og træ/alu. Hvis du vælger træ/alu franske døre, får du endda hele 12 års garanti på din dør! Og det bedste af det hele er, at vores franske døre er nogle af de billigste på markedet - uden at gå på kompromis med kvaliteten!

Bestil dit sæt i dag og glæd dig til at nyde det maksimale naturlige lys i dit hjem!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti