-60% UDSALG

Dobbelt Terrassedør

10 ruder

Når du investerer i en dobbelt terrassedør med 10 ruder, vil du opdage, at dit hjem bliver forvandlet fra et almindeligt sted til en drømmeoase. Uanset om du ønsker en storslået udsigt over din have eller terrasse, så garanterer vi, at du vil elske resultatet.

VAREINFO

Varenummer: DTD1-5K1/3

Produktsystem: 2-lags glas, træ/alu. Energimærkning

MaterialerPulverlakeret aluminium og langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt  - 480 kg/1m3.

Ramme: 70 x 101 mm.

Karm: 44 x 128 mm.

Hængsler: Farven grå og med justerbar funktion.

Greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO). Vær OBS på at ved køb af greb til facadedøre, dobbelt facadedøre og facadedørspartier er tilvalgte greb ikke på forhånd installeret. 

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Låsekasse: 3-punkts låsekasse (uden greb og låsecylinder - vælges som tilbehør).

Fyldning: Panel er glat på begge sider, med mørke tætningslister (HDF - Hard Density Fiberboard).

Slutblik: Justerbare i sikkerhedslåse.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klarvinduer).

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 12 år.

Konstruktionstegninger
Konstruktionstegninger pladedøre
Dør dimensioner til håndtag og cylindere 

OBS:
Ved køb af facadedørsparti er sidepartiet minimum 32 cm bredt og bliver gradvist større afhængig af bredden på hele facadedørspartiet. Dette skal tages i betragtning i forhold til bredden af døråbningen. Desuden er sidepartiet altid placeret på modsatte side af dørens hængsler. Det vil sige hængslerne sidder altid i karmen ind til muren – ikke ind til sidepartiet. Du afgører altså i hvilken side sidepartiet sidder, når du vælger åbningsretning. En højre udadgående dør vil fx have sidepartiet i venstre side, set udefra.

Når du ønsker at skabe en fantastisk, farverig og livlig udendørs oase, så er der intet bedre end en dobbelt terrassedør. Disse døre, også kendt som franske døre, bringer en eksplosion af farver og liv til din terrasse, have eller udendørs rum.

Hvad enten du ønsker at tilføje en visuel forlængelse af rummet, eller blot ønsker at få mest muligt naturligt lys ind i dit hjem, så er en dobbelt terrassedør din bedste ven. Med et smukt design og fantastisk funktionalitet er disse døre perfekte til at holde støv og insekter væk fra dit hjem. Og som om det ikke var nok, så kan du få dørene i både træ og træ/alu, samt med hele 12 års garanti, hvis du vælger træ/alu.

Så tøv ikke med at kontakte os for at finde den perfekte dobbelt terrassedør til dit hjem. Vi er eksperter i at rådgive og hjælpe dig med at finde den bedste løsning, der passer perfekt til dine ønsker og behov - og som en bonus, er vores døre nogle af de billigste på markedet, uden at gå på kompromis med kvalitet og funktionalitet.

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti