Der findes mange forskellige glastyper! Kender du dem alle?

soundproofglass_cover_klarvinduer.jpg

 

Lyddæmpende glas

Vi kender det næsten allesammen, støj fra vejen – selvom vinduet er lukket. Klarvinduer har muligvis løsningen, både vores 2- og 3 lags glas løsninger kan nemlig leveres som lyddæmpende! Her kan du læse om, hvordan disse vinduer virker. Læs mere nedenfor:

Ved at anvende forskellige glastykkelser i rudens opbygning, mindskes lydbølgerne, altså støjen, væsentligt. En dæmpning på 3 decibel vil have stor betydning i forbedringen af lydniveauet i din bolig.

Er du i tvivl om, hvilken løsning, der er bedst for dig, eller har du blot spørgsmål angående de forskellige typer af ruder? Så er du altid velkommen til at kontakte os på [email protected] 

Sikkerhedsglas

Sikkerheden er vigtig, når det kommer til valg af glas! Hos Klarvinduer kan vi tilbyde forskellige løsninger indenfor sikkerhedsglas, og vi har listet nogle af valgmulighederne nedenfor:

  • Personsikkerhedsglas er som oftest hærdet glas, der, hvis uheldet er ude, splintre i små uskadelige stykker, hvilket beskytter personen mod alvorlige skader. Hvis der er behov for sikkerhedsglas på etager, hvor risikoen for at falde et længere stykke, bør det indvendige glaslag være af lamineret glas. Lamineret glas er 2 lags glas, der er limet sammen med plastfolie, hvilket medføre at det ituslåede glas bliver siddende på foliet og dermed beskytter mod eventuelle personskader.
  • Indbrudssikret glas er altid lamineret glas, da denne type af glas er opbygget af 2 lag glas som herefter er limet sammen. Ved indbrudsforsøg vil glasses blive siddende i folien og dermed vanskeliggøre indbrud gennem termoruden. De øvrige glas lag i termoruden kan være almindeligt floatglas eller hærdet glas, afhængigt af ønsker.

Glasvarianter 

  • Klart glas. Det mest anvendte glas til de fleste formål. Det perfekte glas, til den perfekte udsigt. Alle vores glas er naturligvis super lav-energi og leveres som standard med varm kant. Det er godt både for miljøet og for din pengepung.
  • Antisol Bronze. Specielt på sydvendte facader bliver det mere og mere moderne at anvende solglas. Det er et lidt mørkere glas at se igennem, men det bremser det stærke sollys og giver et bedre indeklima. Antisol Bronze er et solglas, med en lidt bronze-agtig overflade.
  • Antisol Grey. Antisol Grey er et solglas, med en mere grålig overflade.
  • Ornament. Ornament er den mest anvendte råglas og er kendetegnet ved den rå og ruflede overflade.
  • Kura. Kura er ligeledes et ornamenteret råglas og kendetegnet ved de lodrette linjer og den ruflede overflade.
  • Satinovo. Satinovo er den mere moderne type råglas, med en mere blød og silkeagtig overflade. Dette elegante udtryk passer perfekt til nyere bygninger.

 

Hvis du synes godt om denne artikel, så kan du dele den:

Bestil i dag

Op til 40% Web-Rabat

Fra klik til levering på 4 uger!

Direkte fra egen fabrik

Åbent mellem 09.00 - 15.00

Åbent mellem 09.00 - 15.00

78 768 883