-60% UDSALG

Dobbelt Terrassedør

12 ruder

Uanset om du vælger træ eller træ/alu, vil vores dobbelt terrassedør give dig mulighed for at nyde den fantastiske udsigt over din terrasse eller have ved hjælp af dens 12 ruder.

VAREINFO

Varenummer: DTD1-6K

Produktsystem: 2-lags glas, træ/alu. Energimærkning

MaterialerPulverlakeret aluminium og langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt  - 480 kg/1m3.

Ramme: 70 x 101 mm.

Karm: 44 x 128 mm.

Hængsler: Farven grå og med justerbar funktion.

Greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO). Vær OBS på at ved køb af greb til facadedøre, dobbelt facadedøre og facadedørspartier er tilvalgte greb ikke på forhånd installeret. 

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Låsekasse: 3-punkts låsekasse (uden greb og låsecylinder - vælges som tilbehør).

Fyldning: Panel er glat på begge sider, med mørke tætningslister (HDF - Hard Density Fiberboard).

Slutblik: Justerbare i sikkerhedslåse.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klarvinduer).

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 12 år.

Konstruktionstegninger
Konstruktionstegninger pladedøre
Dør dimensioner til håndtag og cylindere 

OBS:
Ved køb af facadedørsparti er sidepartiet minimum 32 cm bredt og bliver gradvist større afhængig af bredden på hele facadedørspartiet. Dette skal tages i betragtning i forhold til bredden af døråbningen. Desuden er sidepartiet altid placeret på modsatte side af dørens hængsler. Det vil sige hængslerne sidder altid i karmen ind til muren – ikke ind til sidepartiet. Du afgører altså i hvilken side sidepartiet sidder, når du vælger åbningsretning. En højre udadgående dør vil fx have sidepartiet i venstre side, set udefra.

Er du på jagt efter en unik og elegant løsning til dit hjem? Så er vores dobbelt terrassedør lige det, du har brug for! Vores terrassedør er en strålende mulighed for at bringe den fantastiske natur og det varme sollys direkte ind i dit hjem.

Ikke alene er disse døre en æstetisk og praktisk løsning, men de vil også give dit hjem en naturlig forlængelse ud i det smukke udendørsmiljø, som du kan nyde året rundt. Og vores Dobbelt Terrassedør vil give dit hjem denne mulighed på den mest smukke og elegante måde!

Disse såkaldte franske døre er forblevet populære gennem tiden på grund af deres evne til at tilføje lys og samtidig skabe en uforglemmelig symmetri. Og du kan have dem i dit hjem i dag!

Så hvorfor tøve? Vores Dobbelt Terrassedør vil tilføje et unikt touch til dit hjem og samtidig være en af markedets billigste uden at gå på kompromis med kvaliteten. Og med vores 12 års garanti på træ/alu kan du være sikker på, at din Dobbelt Terrassedør vil holde op til alt slags vejr. Bestil din elegante Dobbelt Terrassedør i dag og nyd din smukke have eller terrasse året rundt!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti