60% rabat

Dobbelt Terrassedør

6 ruder

Tag dit hjem og din have til nye højder med vores smukke dobbelt terrassedør med 6 ruder. Vores døre er ikke blot praktiske og stilfulde - de er også en visuel forlængelse af dit hjem og en naturlig måde at lade sollys og frisk luft strømme ind.

VAREINFO

Varenummer: DTD1-3K

Produktsystem: 2-lags glas, træ/alu. Energimærkning

MaterialerPulverlakeret aluminium og langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt  - 480 kg/1m3.

Ramme: 70 x 101 mm.

Karm: 44 x 128 mm.

Hængsler: Farven grå og med justerbar funktion.

Greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO). Vær OBS på at ved køb af greb til facadedøre, dobbelt facadedøre og facadedørspartier er tilvalgte greb ikke på forhånd installeret. 

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Låsekasse: 3-punkts låsekasse (uden greb og låsecylinder - vælges som tilbehør).

Fyldning: Panel er glat på begge sider, med mørke tætningslister (HDF - Hard Density Fiberboard).

Slutblik: Justerbare i sikkerhedslåse.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klarvinduer).

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 12 år.

Konstruktionstegninger
Konstruktionstegninger pladedøre
Dør dimensioner til håndtag og cylindere 

OBS:
Ved køb af facadedørsparti er sidepartiet minimum 32 cm bredt og bliver gradvist større afhængig af bredden på hele facadedørspartiet. Dette skal tages i betragtning i forhold til bredden af døråbningen. Desuden er sidepartiet altid placeret på modsatte side af dørens hængsler. Det vil sige hængslerne sidder altid i karmen ind til muren – ikke ind til sidepartiet. Du afgører altså i hvilken side sidepartiet sidder, når du vælger åbningsretning. En højre udadgående dør vil fx have sidepartiet i venstre side, set udefra.

Designet med inspiration fra de smukke franske døre, kommer vores dobbelt terrassedør med en fascinerende historie og fantastisk stil. Denne type havedør har været populær i århundreder på grund af dens evne til at tilføje et elegant touch til ethvert hjem. Uanset om du ønsker at lade lyset strømme ind i din dagligstue eller skabe en åben forbindelse til din have, så er vores dobbelte terrassedøre det perfekte valg.

Vores dobbelt terrassedør med 6 ruder fås i både træ og træ/alu og leveres med en 12-års garanti, når du køber den i træ/alu - så du kan nyde dine døre i mange år fremover. Og ikke nok med det, vores døre er også markedets billigste uden at gå på kompromis med kvaliteten, hvilket betyder at du får en kvalitetsdør uden at sprænge budgettet.

Inviter naturen indenfor med vores dobbelt terrassedør og oplev, hvordan dit hjem bliver fyldt med lys, liv og skønhed. Med vores terrassedør kan du nyde din have og det frie liv i fuld komfort, og samtidig tilføje et stilfuldt og elegant touch til dit hjem.

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti