Topstyret vindue

1 fag 1 rude

Blandt alle vinduer på det danske marked er der ingen som vores topstyrede vindue med 1 fag og 1 rude! Dette vindue er simpelthen vaskeægte klassiker. Med en smart åbningsfunktion som tillader luften at strømme frit ind, og et stort glasareal som giver dig mulighed for at nyde synet både med og uden vinduet åbent, er dette vindue en uundværlig samarbejdspartner når det gælder både lys og luftighed i dit hjem.

VAREINFO

Varenummer: TS1

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Vores produktion fokuserer på robusthed og kvalitet, og topstyrede vinduer er ingen undtagelse - du kan nemlig få det i både træ og træ/alu, med dobbelt eller tredobbelt glas, og en garanti på hele 12 år (!) hvis du vælger træ/alu. Valget er dit og teamet hos os står klar til at hjælpe dig med at navigere i valgmulighederne, og vælge det bedste for dit projekt.

Så hvis du vil have et vindue som giver både lys og udsigt, samtidig med at det sikrer børnesikkerheden i hjemmet, så er et Topstyret vindue den helt rigtige løsning. Og heldigvis er vores produktet et af de bedste på markedet både i forhold til kvalitet og pris - så du kan sove trygt om natten uden at gå på kompromis. Kontakt os i dag og lad os tage hånd om dit vinduesbehov!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti