Topstyret vindue

2 fag 2 ruder

Gør dit hjem endnu mere strålende med vores topstyrede vindue med 2 fag og 2 ruder! Det er et af de mest foretrukne produkter blandt vores kunder. Der er ingen grænse for hvor meget lys og luft du kan få ind i dit hjem, og vores topstyrede vindue tilbyder netop dette med dens smarte åbningsfunktion.

VAREINFO

Varenummer: TS2-2

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Det åbner nedefra og svinger ud ved hjælp af hængsler øverst, hvilket tillader en stor glasflade og er perfekt til at lukke lys og luft ind på samme tid. Det fås i både træ og træ/alu og kan også leveres med både dobbelt og tredobbelt glas. Faktisk giver vi en 12-års garanti på træ/alu-versionen.

Vores vindue er en af de mest konkurrencedygtige på markedet, men ikke på bekostning af kvaliteten. Vi går aldrig på kompromis med vores kundes tilfredshed og tilbyder kun det bedste. Vælg mellem forskellige glasvalg for at tilpasse det til dine behov og smag. Med vores topstyrede vindue, vil dit hjem blive endnu smukkere og mere funktionsdygtigt. Så tøv ikke længere! Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at vælge den bedste mulighed til dit hjem!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti