60% rabat

Topstyret vindue

2 fag 4 ruder

Vores topstyret vindue med 2 fag og 4 ruder er en af de billigste løsninger på markedet, men det betyder ikke, at kvaliteten er skruet ned! Tværtimod - vores vindue er topprofessionelt produceret og kan fås med dobbelt eller tredobbelt glas, så du kan vælge den perfekte isolering.

VAREINFO

Varenummer: TS2-4V

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Vil du lade lyset og den friske luft vælte ind i dit hjem på en smart og praktisk måde? Så er topstyret vindue svaret på dine bønner! Vores vindue åbner gladeligt i bunden og svinger ud fra toppen, så du kan nyde den perfekte balance mellem ventilation og udsigt.

Og det bedste af det hele? Du kan vælge mellem et superflot trædesign eller en vedligeholdelsesfri træ/aluminium-model, så du kan få præcis det look, der passer til dit hjem. Og med 12 års garanti på træ/aluminium-vinduet kan du være helt sikker på en holdbar og kvalitetsbevidst løsning.

Skal du have fat i et topstyret vindue? Så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvor vi står klar til at give dig den bedste rådgivning og hjælpe dig med at finde præcis den størrelse og antal ruder, du har brug for. Så lad os hjælpe dig med at lysne op i din hverdag med et fantastisk topstyret vindue!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti