Topstyret vindue

2 fag 4 ruder (vandrette sprosser)

Er du træt af et mørkt og kedeligt hjem? Ønsker du at tilføre mere lys og luft ind i dit hjem på en stilfuld måde? Så er vores topstyret vindue med 2 fag og 4 ruder løsningen for dig!

VAREINFO

Varenummer: TS2-4H

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Dette vindue er ikke kun populært, det er også en af vores bedst sælgere. Med den topstyrede funktion kan du åbne vinduet i bunden og lade det svinge ud fra toppen, hvilket giver masser af lys og frisk luft ind i dit hjem. Det er den perfekte måde at skabe mere plads og lys på!

Derudover kan du vælge imellem forskellige materialer som træ eller træ/aluminium, og med vores dobbelt og tredobbelte glas, vil du kunne nyde en smuk udsigt hele året rundt. Og med en garanti på hele 12 år, når du vælger træ/alu vinduer - kan du roligt investere i et vindue fra os, der er et af markedets billigste uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Opgrader dit hjem og skab en moderne og stilfuld indretning med vores topstyret vindue. Gør din bolig mere levende og lysstærk, som det altid skulle have været. Tøv ikke med at kigge nærmere på vores store udvalg af vinduer og vinduesløsninger. Vi er sikre på, at du vil finde det perfekte match til dine behov.

Så vær ikke bange for at opgradere dit nuværende vindue med vores topstyret vindue, fordi det er svaret på alle dine vinduesdrømme!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti