60% rabat

Topstyret vindue

1 fag 2 ruder (vandret sprosse)

Fuld fart på lys og luft! Oplev en himmelsk gnist af naturligt sollys og forfriskende luftstrømme med vores fantastiske topstyret vindue. Med dens smarte åbningsfunktion, der svinger ud øverst, får du masser af lysindfald, og udluftning i topklasse! 1 fag og 2 ruder sikrer en balance mellem det moderne og en mere klassisk stil med sprosser.

VAREINFO

Varenummer: TS1-2H

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Topstyret vindue er uden tvivl et af vores mest populære vinduesprodukter, og du kan finde den i både træ og træ/alu. Med dens dobbelte eller tredobbelte glas-specifikation, samt dens brede udvalg af valgmuligheder, er dette vindue den perfekte kombination af stil og funktionalitet.

Hvis du vil have det at se og føles godt ud, samtidigt med at det er holdbart og stærkt, så er vores Topstyret vindue den helt rigtige løsning for dig. Og hvis du vælger træ/alu, får du et produkt, der er dækket af vores 12-årige garanti. Vores Topstyret vindue er også markedsført som en af de billigste på markedet, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Lad dine drømme om det perfekte vindue blive til virkelighed - tag kontakt til os i dag, og lad os hjælpe dig med at finde den perfekte vinduesløsning til dit hjem!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti