Topstyret vindue

2 fag 8 ruder

Få naturen ind i dit hjem med vores topstyrede vindue med 2 fag og 8 ruder - et af vores mest populære produkter! Med styrefunktionen kan du let åbne og lukke vinduet, og samtidig slippe masser af lys og luft ind. Det er nu muligt at vælge mellem træ eller træ/alu og du får en utrolig garanti på 12 år ved køb af træ/alu!

VAREINFO

Varenummer: TS2-8

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Tag et kig på din smukke have gennem vores topstyrede vindue og nyd den store glasoverflade, som giver en fantastisk udsigt. Dette vindue kan endda bruges som en sikkerhedsfunktion som nødudgang. Det klassiske og tidløse design passer perfekt til enhver stil og indretning.

Du kan vælge mellem et bredt udvalg af farver og træsorter, som passer til dit hjem og din personlige stil. Vores kvalitetsprodukter holder til elementerne i mange år. Vi kan tilbyde markedets billigste pris, samtidig med at vi ikke går på kompromis med kvaliteten - og med en garanti på hele 12 år i tilfælde af at du køber træ/alu!

Tag nu kontakt til os for mere information - vores topstyrede vindue med 2 fag og 8 ruder er det perfekte valg til dit hjem.

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti