udsalg: 55%

Topstyret vindue

1 fag 6 ruder

Vores topstyrede vindue med 1 fag og 6 ruder er en sand mester i at åbne op for lys og luft i dit hjem. Med sit smarte design, der åbner op fra toppen og giver fantastisk ventilation og naturligt lys, er det ingen overraskelse, at dette vindue er en af vores mest populære produkter.

VAREINFO

Varenummer: TS1-6

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Lavet af det fineste træ eller træ/alu, der garanterer en holdbar og pålidelig løsning, som vil holde i mange år fremover. Og med den utrolige garanti på 12 år, hvis du vælger træ/alu, kan du roligt stole på, at dette er et vindue, der vil vare i lang tid.

Ikke kun er vores topstyrede vindue en af markedets billigste, men vi går heller aldrig på kompromis med vores kvalitet. Med vores uendelige valgmuligheder af størrelse, design og materiale, vil du uden tvivl finde den perfekte løsning, der passer til dine præferencer og stil. Så uanset om du er til moderne minimalisme eller traditionelt håndværk, har vi alt det, du behøver for at skabe dit drømmehjem.

Kontakt vores ekspertteam i dag, og lad os tage dig igennem processen med at vælge det perfekte topstyrede vindue med 1 fag og 6 ruder. Vi er klar til at hjælpe dig med alt, hvad du har brug for.

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti