Topstyret vindue

1 fag 2 ruder

Få masser af lys og luft ind i dit hjem med vores populære topstyrede vindue med 1 fag og 2 ruder! Det åbnes i bunden og svinger ud ved hjælp af hængsler øverst, så du kan lade naturen komme ind. Vinduet er en ægte skønhed, og kan fås i både træ og træ/alu – og det er endda et af markedets billigste uden at gå på kompromis med kvaliteten. Kan det blive bedre end det?

VAREINFO

Varenummer: TS1-2V

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

KonstruktionstegningerOg det er ikke alt – vores vindue med topstyring leveres med hele 12 års garanti, hvis du vælger træ/alu. Hos os går vi ikke på kompromis – kun med prisen. Vores vinduer er lavet af de bedste materialer og giver optimal beskyttelse mod vind og vejr. Vores ekspertteam står altid til rådighed for at hjælpe dig med at vælge det bedste vindue til dit hjem og dine behov, så du kan nyde lyset og luften på den bedste måde. Så tøv ikke med at kontakte os i dag for mere information om vores topstyrede vinduer!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti