Udsalget fortsætter! Op til 55% rabat

Topstyret vindue

3 fag 3 ruder

Få et vindue, der åbner for en verden af lys og luft! Vores topstyrede vindue med 3 fag og 3 ruder er et af vores hotteste hits - og det er ikke svært at se hvorfor. Ved at åbne nedefra og svinge ud på toppen, får du en kæmpe glasoverflade og lader frisk luft strømme ind i dit hjem på én gang.

VAREINFO

Varenummer: TS3-3

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Du kan vælge mellem både træ og træ/alu, så dit vindue matcher dit hjem perfekt. Og vores topstyrede vindue har dobbelt eller tredobbelt glas, hvilket gør det super isolerende og energibesparende - hvem siger, at man ikke kan have et flot vindue, der også er praktisk?

Med vores brede sortiment af farver og træsorter samt tilbehør og designmuligheder kan du tilpasse dit vindues look og følelse til dit rum og din stil. Og det bedste af det hele? Vores topstyrede vindue er en af markedets billigste uden at gå på kompromis med kvalitet - og kommer med en garanti på 12 år, hvis du vælger træ/alu.

Så hvorfor vente? Kontakt os i dag og få mere information om, hvordan vores topstyrede vindue kan give dit hjem et luksuriøst pust af frisk luft og lys. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte vindue til dit hjem og dine behov.

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti