Topstyret vindue

1 fag 4 ruder

Med vores populære 1-fags model, der har hele 4 ruder, vil du opleve en virkelig åbenhed og rummelighed i dit hjem. Du kan også vælge mellem dobbelt og tredobbelt glas, som sikrer optimal varmeisolering og beskytter dig mod barske vejrforhold. Vi ved, at det kan være svært at vælge det rette vindue, men med vores topstyret vindue er du garanteret at få det bedste af det bedste.

VAREINFO

Varenummer: TS1-4

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Ønsker du at bringe et strejf af solskin og frisk luft ind i dit hjem? Så er vores topstyret vindue, som kan fås i både træ og træ/alu, lige hvad du har brug for! Med sin åbning nedad, der svinger ud på en smart beslag øverst, er dette vindue den perfekte måde at få masser af lys og luft ind i dit hjem.

Til dig, der kun ønsker det bedste til dit hjem: Vores træ/alu model kommer med hele 12 års garanti, så du kan sove trygt om natten, vel vidende at du har et produkt af høj kvalitet. Og det bedste er, at selvom dette er et af markedets bedste produkter, er det også en af de billigste!

Alt hvad du skal gøre, er at tage et kig på vores udvalg og vælge det, der passer bedst til dine behov. Gør dit hjem til et drømmehjem i dag med vores topstyret vindue!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti