60% UDSALG + 20% RABAT PÅ MONTERING - Slutter om
Nanna image

Nanna

Marie Egholm Author Photo
Translated by Marie Egholm05.08.2024

Indholdsfortegnelse

Arrow icon related to the table of content

Nanna er Customer Service Specialist, med særlig fokus på salg. Du har måske hørt hendes stemme hvis du har ringet vedrørende et tilbud. Nanna er altid klar til at hjælpe når kunder ringer ind, og er desuden kontorets førende Medina fan.

Nanna

Hvad betyder Klar for dig?

Jeg synes at Klar er en meget åben arbejdsplads. Der er plads til mange forskellige mennesker her ved Klar. Vi tænker meget på kunderne og på hinanden, her er meget inkluderende. Der er mange forskellige personligheder på Klar, og der er plads til alle, og det er meget vigtigt at der ikke er nogen der er udenfor.


Hvad tror du får Klar til at stå ud i markedet? Hvad gør os unikke? 

Det, der gør Klar unik, er at vi er nye og konstant prøver at udvikle os. Jeg tror også at Klar vokser rigtigt meget fordi vi følger med markedet og hvad kunderne gerne vil have. Vi er ikke bange for at implementere nye ting som gør at kunderne er mere tilbøjelige til at handle med os.


Hvilket produkt er dit yndlings? 

Facadedøre. Jeg elsker hvor mange forskellige designs den har. Man kan tilføje sprosser og fyldninger, og få den til at se ud på mange forskellige måder. Jeg kan jo nok bedst lide den antracit grå farve. Træ/alu all the way. Det skal altid være træ/alu.

Hvad ville du prioritere hvis du skulle købe døre og vinduer til dit hjem? 

Helt klart kvalitet. Det er også derfor man skal vælge træ/alu, fordi det kan godt være det virker dyrt når man køber det, men det holder bare meget bedre, så det er en bedre investering. Det er en dyr omgang at købe døre og vinduer, så man kan ligeså godt købe det bedste første gang. 

Hvad gør Klar for at øge kundetilfredsheden? 

Vi følger hele tiden med på markedet, og vi prissætter også rigtigt godt. Vi bliver ved med at skrive ned hvad vores kunder godt kunne tænke sig vi havde, og så prøver vi at implementere det vi skriver ned så vi kan gøre vores kunder glade. 

Hvordan tror du Klar vil se ud i fremtiden? 

Jeg tror Klar vokser. Vi bliver meget større, vi kommer til at være en af de førende indenfor vinduer i Europa. Europas største vinduesproducent - ja, det lyder SÅ godt.  

Hvor ser du dig selv om 10 år? 

Jeg vil gerne udvikle mig og måske have en større stilling hos Klar. Jeg vil også gerne eje noget, et hus eller en lejlighed. Jeg vil også gerne have en hund. Jeg kunne godt tænke mig en beagle, men jeg elsker alle hunde.