60% UDSALG + 20% RABAT PÅ MONTERING - Slutter om
Casper image

Casper

Marie Egholm Author Photo
Translated by Marie Egholm29.07.2024

Indholdsfortegnelse

Arrow icon related to the table of content

Casper er Head of Customer Acquisition, så det betyder at han sørger for at alle potentielle kunder kan finde Klar når de leder efter et produkt. Casper har boet i Irland, Finland og Tyskland, og så har han også sort bælte i taekwondo.

casper

Hvad betyder Klar for dig?

Det betyder klarhed i en meget svær proces, og hjælpende med at forstå noget som ingen af os har tænkt over vi har brug for at forstå i en situation vi ikke har stået i før. Klarhed i en proces der ikke normalt er klarhed i. Sådan noget som døre og vinduer, er en super konservativ industri som ikke har ændret sig i 100 år, hvor vi kommer ind og er en frisk pust. 


Hvorfor arbejder du hos Klar? 

Fordi jeg rigtigt godt kan lide at vide noget om ting som man normalt ikke går og tænker over. Udover at alt det kulturelle er fedt, er det vigtigt at have en arbejdsplads der er god, og mine opgaver er fede og har indflydelse. Her bliver det uhåndgribelig gjort håndgribeligt. Og så selvfølgelig også at alle er fede mennesker. 


Hvad tror du får Klar til at stå ud i markedet? Hvad gør os unikke? 

Jeg synes der er en meget teknologisk tilgang til noget man ikke normalt forbinder til det. Når man har et usexet produkt, så som døre og vinduer, og så gå ind og gør alt andet omkring det sexet. Så er der også en dedikation til at bevæge sig så hurtigt som muligt.    


På hvilken måde har klar influeret din holdning når det kommer til at balancere pris og kvalitet? 

At det ikke er enten/eller, men at man godt kan få begge dele. Der er mange steder hvor man nemt kan blive snydt, hvor man betaler mere for den samme kvalitet. Vi kender det alle sammen fra sådan noget som håndcremer, hvor det kommer fra den samme fabrik men man betaler mere for det ene mærke end det andet. Man gør det åbent, hvor prisen kommer fra og hvor kvaliteten kommer fra, så du behøver ikke gå på kompromis, du kan få begge dele.


Hvilket produkt er dit yndlings? 

Bondehusvinduerne. De er nuttet, der er sådan en ekstremt nordisk æstetik over dem. Så synes jeg bare de er charmerende at kigge på både udefra og indefra, og de er lette at bruge. 

Hvad ville du prioritere hvis du skulle købe døre og vinduer til dit hjem? 

Udluftning og isolering. Isolering fordi jeg har boet i irland hvor de ikke kan finde ud af at isolerer deres hjem ordentligt, så man fryser rigtigt når det bliver koldt. Og så er  det ret nederen når man ikke kan lufte ud rigtigt. Lysindfald er nok tredje prioritet, det kan man fikse med nogle flotte lamper. 


Hvad gør Klar for at øge kundetilfredsheden? 

Typisk når man har et kunde support team så sidder de for sig selv, ofte i større virksomheder, er de adskilt fra sådan nogle som mig. Det at vi sidder på samme kontor, og jeg kan høre hvad kunderne ringer ind og har brug for, det gør at jeg bedre kan forstå hvad kunderne leder efter. Der er også en enorm ærlighed ved Klar, som er svær at finde andre steder. 


Hvordan tror du Klar vil se ud i fremtiden? 

Jeg tror vi udvider branchen, nu hvor vi både får persienner og myggenet. Det der med at købe persienner til sine vinduer er også en forfærdelig proces. De der ting til sit hjem som skal vare i lang tid, skal være så nemt som muligt. At gøre det ligeså let at få vinduer, og alt der hører med til, skal være lige så let som at gå i Ikea og købe en sofa. 


Hvor ser du dig selv om 10 år? 

Privat, at være far. Nyde livet med min søn eller datter. Professionelt, det at vokse sammen med Klar. Når vi tager over hele Europa, og at være med på den rejse.