60% UDSALG + 20% RABAT PÅ MONTERING - Slutter om
Mathias image

Mathias

Marie Egholm Author Photo
Translated by Marie Egholm13.08.2024

Indholdsfortegnelse

Arrow icon related to the table of content

Mathias er vores Organic Growth Manager, og sidder på vores kontor i København. Mathias har boet i München, og er stor fodboldfan. Mathias har en fortid i online casino industrien.

Mathias


Hvad betyder Klar for dig?

Klar betyder en god familie hvor vi tager os af hinanden, og hvor vi, i hold, løfter vores performance til det bedste muligt. Vi har plads til alle slags mennesker, og vi har respekt for hinanden. 

Hvorfor arbejder du hos Klar? 

Det er en god arbejdsplads med nogle gode kolleger og ledere, og en god frokostordning. Det ligger dejligt centralt. Jeg har før haft en omfattende commute på en tidligere arbejdsplads, så det er dejligt. 

Hvad tror du får Klar til at stå ud i markedet? Hvad gør os unikke? 

Vi tager hånd om vores kunder og prøver at skabe den bedste kunderejse. Vi har nogle gode kvalitetsprodukter, der kan erhverves relativt billigt for kunderne. Vi er en lille organisation, hvor vi har en lille fabrik, så der er ikke så mange mellemled og hænder. Det betyder at kunderne får gode produkter til en fornuftig pris. 

På hvilken måde har Klar influeret din holdning når det kommer til at balancere pris og kvalitet? 

Jeg er jo fra Jylland, så jeg leder altid efter et godt tilbud. Jeg køber sjældent noget til fuld pris, hvis jeg kan få det til en bedre pris. Så Klar passer godt til mit mindset.

Hvilket produkt er dit yndlings? 

Terrassedøre fordi de forbinder hjemmet med haven, og lukker solskin og det gode vejr ind. 

Hvad ville du prioritere hvis du skulle købe døre og vinduer til dit hjem? 

God kvalitet, som man kan regne med, og som har en god garanti, så man ved det ikke er noget der skal skiftes om 5 år. Hvis man på samme tid kan få det til en god pris, så passer det som en hånd i handske. 


Hvad gør Klar for at øge kundetilfredsheden? 

Dansktalende kundeservice, og søde medarbejdere. Vi varetager vores kunder og er lydhøre for vores kunder og deres behov. Vi er klare i kommunikationen, og vi er transparente i vores approach og prissætning.  

Hvordan tror du Klar vil se ud i fremtiden? 

Vi kommer til at udvikle os som organisation og bliver danskernes foretrukne leverandører af døre og vinduer.