Gennemgang af dørtyper – terrassedøre til dør med sideparti

Døren er på mange måder et af hjemmets vigtigste elementer, der først og fremmest er funktionel, men også har en stor symbolsk værdi. Fordi den anvendes så ofte, skal dørens materialer være holdbare, og samtidig skal sikkerheden være i top. Derudover repræsenterer døren indgangen til hjemmet, og den udgør således førstehåndsindtrykket af din bolig. Læs med herunder for en gennemgang af de forskellige typer døre eller få inspiration her

Af samme grund får du hos Klar mulighed for at sætte et personligt præg på alle vores kvalitetsdøre, så din dør kommer til at afspejle netop dit hjem.

Vores sortiment er bredt, og giver rig mulighed for skræddersyede løsninger, både til din hoved- og terrassedør.

Her får du her en gennemgang af vores dørtyper:

Terrassedøre

Super flot terrasedør fra Klar

Med en terrassedør får du hurtig og nem adgang til din terrasse, have, altan eller balkon. Du kan vælge mellem 1-10 ruder og forskellige slags fyldninger, hvilket gør det lettere at få terrassedøren til at indgå i en organisk sammenhæng med dine vinduer. Således kan du skabe et helstøbt udtryk med varierende grad af finesse og designmæssigt blikfang.

Facadedøre

Billede af sort hoveddør i gult murstenshus

Facadedøren – eller hoveddøren i daglig tale – finder du hos Klar i et utal af varianter. Hvad enten du ønsker 1 eller 8 ruder, en dør med eller uden fyldninger, firkantede, måneformede eller ovale ruder, kan vi imødekomme din forespørgsel. Overvej om du vil vægte et stort lysindfald, eller om du foretrækker en endnu mere gedigen træløsning. Som altid står vi klar til at hjælpe med input og gode råd om alt fra materialevalg til arkitektoniske og designmæssige overvejelser, samt praktisk vejledning ift. montering.

Ovenfor ser du et eksempel på en sort hoveddør som kan give et markant og udfordrende udtryk.

Sideparti

Sideparti i hvid fra Klar

På mange måder er et sideparti en nem og rigtig god måde at udnytte eksempelvis ekstra plads omkring en eller flere døre i dit hjem. Kombiner sidepartier med en terrasse- eller facadedør og tilføj detaljer, eller udvid fx det eksisterende lysindfald. Gør dit hjem mere indbydende med et sideparti med store ruder, eller skab spil og liv omkring din boligs ind- og udgange med andre flotte håndværksmæssige detaljer.

Dobbelt Terrassedør

Billede af dobbelt altandør der er åbent

Hvis dit hus eller din lejlighed tillader det, anbefaler vi på det varmeste, at du overvejer at skabe et unikt udtryk med en dobbelt terrassedør. På elegant vis kan du tilføre et klassisk og ofte lysfyldt præg på ind- og udgangen til udendørslivet. Du kan også sammensætte en terrassedør med et sideparti og således let få en yderst brugbar og æstetisk tiltalende løsning.

Dobbelt Facadedør

Stor, hvid facadedør fra Klar

Skab et enestående og kvalitetsbevidst indtryk med en stilfuld dobbelt facadedør. Som altid kan du selv vælge graden af detaljerigdom, herunder antallet af ruder og fyldninger. Har du pladsen til rådighed, er den dobbelte facadedør et fint bud på en smagfuld hoveddørsløsning, der giver anledning til større daglig nydelse af de udendørs faciliteter og smukke naturøjeblikke.

Facadedørsparti

Billede af hvid facadedørsparti

Ønsker du en hoveddør ud over det sædvanlige, får du med et facadedørsparti en spændende mulighed for at tilføje et individuelt touch på din hoveddør. Men enkle virkemidler, så som en ekstra rude, kan du sætte et charmerende aftryk på din bolig, som vil løfte helhedsindtrykket af et lyst og imødekommende hjem.

Gør dit hjem til et bedre sted

Upgrader dit hjem med energivenlige døre og vinduer. Du kan selv designe din nye dør og vindue til at passe lige præcis det, du har brug for.

Fra 
657,60 kr.
 295,92 kr.
55%
Køb Vinduer
Fra 
2066,25 kr.
 826,50 kr.
60%
Køb Døre
Relateret indhold