Skal du til at bestille nye vinduer? Her får du 10 gode råd, så du bliver godt klædt på til at forny dit hjem med nye vinduer. Derved bliver du sikker på at have alle de informationer du har brug for, for at gøre dit projekt bedre og nemmere. 

Du bliver guidet igennem følgende 10 ting:

  1. Afdæk dine behov
  2. Hvilken type vindue passer til dit hjem?
  3. Vælg energirigtigt glas
  4. Træ eller træ/aluminium?
  5. Få garanti med i handlen
  6. Overvej funktionalitet
  7. Skal vinduet have mulighed for ventilation?
  8. Hvilken kvalitet ønsker du?
  9. Overvej tidshorisonten
  10. Den bedste pris
1Start med at afdække dine behov
Først og fremmest bør du gøre det klart, hvilke krav dit nye vindue skal opfylde. Er det allervigtigste for dig et design, der vil gøre din bolig mere moderne? Eller vægter du f.eks. funktionalitet højere?  
2Hvilken type vindue passer til dit hjem?

Mogensblog.jpg

I forlængelse heraf, er en god tommelfingerregel, at undersøge hvilke vinduer der sad i din bolig fra starten. Ofte vil disse, både arkitektonisk og proportionsmæssigt, være et sikkert valg. Når det er sagt, er der rigtig mange spændende muligheder i dag, og vi hjælper dig naturligvis gerne til at finde den bedste løsning til netop din bolig.

Du kan se hvilke typer vinduer vi tilbyder  her.
3Vælg energirigtigt glas
Du har måske hørt om vinduesglassets U-værdi. U-værdien, også kaldet "Varmetransmissionskoefficienten", indikerer vinduets/rudens evne til at begrænse varmetabet. Kort fortalt: jo lavere U-værdi, jo bedre isoleringsevne.

Vælger du dit vindue med 3-lags glas, får du et glas med Energimærkning A, hvor 2-lags glas giver dig Energimærkning B. 3-lags glas er iøvrigt lovpligtigt til helårsboliger! Vores 3-lags glas fra Saint Gobain har en U-værdi på 0,6, der samlet set sikrer det dig et rigtig godt indeklima, samt en lavere varmeregning. 
4Træ eller træ/aluminium?

Træ Alu NY.gif

Når du skal sammensætte dine vinduer, kommer muligheden for træ eller træ/alu. Vores fyrretræ kommer fra FSC-certificeret træ fra ansvarligt skovbrug. Træet har en høj isoleringsevne, høj kerneandel og naturlig imprægnering.

Vælger du træ/alu, får du det bedste fra begge verdener. Udover fordelene fra fyrretræet, får du en næsten vedligeholdelsesfri alu-beklædning, som ikke skal males udvendigt og som kan holde i det danske vind og vejr.

Derfor anbefaler vi træ/aluminimum til dine nye vinduer. 
5
5
Få garanti med i handlen
Det er ganske afgørende, at du med køb af nye vinduer fremtidssikrer dit hjem. Når du bestiller Klarvinduer får du altid 10 års garanti og dermed en vinduesløsning, som giver dig mere tryghed.
6Overvej funktionalitet
Det kan være let at glemme komfort og trivsel, men vinduerne skulle gerne forvandle din boligs udseende og samtidig være nemme at bruge. De skal også kunne forbedre din boligs indeklima. Mange af de vinduer du kan finde på hjemmesiden, har adskillige detaljer til det du har brug for. Desuden kan du skræddersy dit vindue, så det giver mest mening i forhold til dine behov og din dagligdag.

Et andet eksempel på funktionalitet er hvilket greb; skal det være uden lås eller med, for at børnesikre vinduet? 
Alle disse funktioner kan du gennemgå og vælge under hvert produkt, når du er klar til at bestille. 
7Skal vinduet have mulighed for ventilation?

Ventilblog.jpg

Et andet element, der ofte er overset er udluftning. Du kan vælge dit vindue med en indbygget udluftningsventil, hvilket gør det let at få frisk luft ind i dit hjem uden at skulle åbne vinduerne. Det giver dig mulighed for at kunne lufte godt ud, selvom du ikke er hjemme og derved give din bolig et bedre indeklima. 
8Hvilken kvalitet ønsker du?

partnere_modified_2.png

Det er vigtigt at holde sig for øje, at et vindue ikke blot består af træ og glas, men også af hængsler, greb, maling m.m. Hos Klarvinduer samarbejder vi med førende partnere så som IPA, Assa Abloy og AkzoNobel, hvilket sikrer dig et slutprodukt af meget høj kvalitet. Du kan ovenfor se vores leverandører af de forskellige elementer i vinduet. 

9Overvej tidshorisonten
Hvornår skal du bruge dine vinduer? Og hvornår er det muligt for dig eller din håndværker at montere dine nye vinduer? Når du går videre til din kurv, kan du se den forventede leveringsuge og få en god idé om, hvornår du kan påbegynde projektet. 

Tip! Processen kan gå en smule hurtigere hvis du monterer selv. Overvejer du dette, kan du allerede nu læse monteringsguiden.
10Den bedste pris for dit behov
ingen_mellemled.png

Vi ønsker, at give dig mest muligt vindue for pengene. Derfor har vi skåret alle fordyrende mellemled helt væk, og vi leverer således vinduet direkte fra vores fabrik til din dør. Det sikrer en uhørt lav pris for uhørt meget vindue.

Gå allerede ind og beregn din pris på dine nye vinduer.