Læs vores 10 gode råd og bliv godt klædt på til at klæde dit hjem godt på med nye vinduer.


1. Start med at afdække dine behov

Først og fremmest bør du gøre dig klart, hvilke krav dit nye vindue skal opfylde. Er det allervigtigste for dig et unikt design? Eller vægter du fx funktionalitet højere? 

2. Hvilken type vindue passer til dit hjem?

Hvilken type vindue

I forlængelse heraf, er en god tommelfingerregel, at undersøge hvilke vinduer der sad i din bolig fra starten. Ofte vil disse, både arkitektonisk og proportionsmæssigt, være et sikkert valg. Når det er sagt, er der rigtig mange spændende muligheder i dag, og vi hjælper dig naturligvis gerne til at finde den bedste løsning til netop din bolig.

3. Vælg energirigtigt glas

Du har måske hørt om vinduesglassets U-værdi. U-værdien, også kaldet "Varmetransmissionskoefficienten", indikerer vinduets/rudens evne til at begrænse varmetabet. Kort fortalt: jo lavere U-værdi, jo bedre isoleringsevne.

Mange af vores vinduer er i den bedste Energiklasse A, og Klarvinduers 3-lags glas fra Saint Gobain har en U-værdi på 0,6. Samlet set sikrer det dig et rigtig godt indeklima, samt en lavere varmeregning. 

4. Få garanti med i handlen

Det er ganske afgørende, at du med køb af nye vinduer fremtidssikrer dit hjem. Når du bestiller Klarvinduer får du altid 10 års garanti og dermed en bæredygtig vinduesløsning.

5. Overvej funktionalitet

Det kan være let at glemme komfort og trivsel, men vinduerne skulle jo gerne være både smukke og nemme at bruge, samt give dig et godt indeklima. Mange Klarvinduer har derfor adskillige fine detaljer såsom skjulte beslag, og du kan naturligvis skræddersy dit vindue, så det giver mest mening i forhold til dine behov og din dagligdag.

6. Ventilationsmuligheder

En anden ofte overset praktikalitet er ganske enkel: udluftning. Alle Klarvinduer er yderst brugervenlige og mange har endda indbygget udluftningsventil, hvilket gør det let at få frisk luft ind i dit hjem.

7. Kvalitet

partnere_modified_2.png

Det er vigtigt at holde sig for øje, at et vindue ikke blot består af træ og glas, men også af hængsler, greb og maling m.m. Hos Klarvinduer samarbejder vi med førende partnere så som IPA, Assa Abloy og Akzo Nobel, hvilket sikrer dig et slutprodukt af meget høj kvalitet.

8. Tidshorisont

Hvornår skal du bruge dine vinduer? Og hvornår kan din håndværker sætte dine nye vinduer i dit bolig? Uanset om du vil gøre det selv, eller alliere dig med en fagmand, bliver dine Klarvinduer leveret på blot 5-6 uger, så vinduesprojektet kan realiseres inden for en overskuelig fremtid!  

9. Pris

Vi ønsker, at give dig mest muligt vindue for pengene. Derfor har vi skåret alle fordyrende mellemled helt væk, og vi leverer således vinduet direkte fra vores fabrik til din dør. Det sikrer en uhørt lav pris for uhørt meget vindue.

10. Hvor og hvordan?

Du kan bestille dine nye vinduer direkte på vores hjemmeside, Klarvinduer.dk, eller bede din håndværker om at klare det for dig. Vi samarbejder allerede med flere af landets dygtigste fagmænd, som værdsætter, at vi øjeblikkeligt kan give en præcis leveringsdato. På den måde kan I planlægge jeres arbejde efter det.


Med kombinationen af ekspertise og leveringssikkerhed er Klarvinduer en helt ny måde at tænke nye vinduer på.