-60% UDSALG

Døre og vinduer til image

Døre og vinduer til

Villa

Engang blev en villa forstået som et hus på landet, og på engelsk er en samling af villaer (village) en landsby. Sådan forstås ordet dog ikke nødvendigvis længere, og i dag ligger de fleste villaer faktisk i byerne, hvor de rummer en eller flere familier, f.eks. som to lejligheder i samme villa. Ordet villa udgør ikke nødvendigvis så skarp en genre, som det gjorde engang, og ordet bruges således både om murermestervillaer, patriciervillaer og undertiden også parcelhuse.

Villaer kommer dog ofte i flere etager, hvor parcelhuse typisk blot har en enkelt. Dette er dog ikke et formelt krav, ligesom der faktisk heller ikke skal være en omkringliggende have, for at man kan kalde det en villa. Mange villaer i byen har således begrænset udeareal, men betegnes stadig som en villa.

Klik på billederne nedenfor for at se hvert produkt

Fastkarm vinduer
Sidehængte vinduer
Topstyret vindue
Terrassedør
Facadedør

Hvor meget koster døre og vinduer til en villa med 2 etager (priseksempel)?

TypeAntalMålPris per elementTotal pris
Topstyret9119x1192,510 kr.22,590 kr.
Fastkarm4100x1001,450 kr.5,800 kr.
Sidehængte vinduer2118x1183,480 kr.6,960 kr.
Facadedør1200x904,265 kr.4,265 kr.
Terassedør1210x904,270 kr.4,270 kr.
Total1743,885 kr.

**Prisen er beregnet baseret på 3-lags glas som er lovpligtigt i Danmark for helårsboliger og træ. Priserne er vejledende, da prisen svinger baseret på mange forskellige faktorer

Customer services cover Klar image
👋 Vi er her for at hjælpe
Book et møde

Har du brug for hjælp med din ordre? Vores erfarne salgskonsulenter hos Klar er her for at hjælpe dig! Book en personlig konsultation via Google Meet for at diskutere dine vinduesbehov og få skræddersyet rådgivning til at opgradere dit hjem.

Til villaer anbefaler vi topstyrede vinduer, fastkarmsvinduer, terrassedøre samt facadedøre.

Fordi villaer kan have forskellige former, kroge og hjørner, anbefaler vi, at du er særligt opmærksom på at skabe et optimalt lysindfald i løbet af dagtimerne. Til at hjælpe med det kan du med fordel kigge nærmere på de kategorier, vi her har nævnt. De kan nemlig alle være med til at sikre, at huset bliver lyst godt op. Hvad du nøjagtigt skal vælge, bestemmer du naturligvis selv, men vores anbefaling er, at du vælger døre og vinduer, som passer ind i stilen. Herunder kan du læse endnu mere om de forskellige døre og vinduer.

Topstyret vinduer

Topstyrede vinduer

Et topstyret vindue er en ramme med én stor rude. Vinduet fungerer ved, at du drejer på et håndtag i bunden, som du skubber ud. Mange moderne huse er udstyret med netop et topstyret vindue, fordi den store glasflade sikrer, at der kommer masser af lys ind. Derudover er det også en ganske sikker løsning, fordi regn kan holdes ude, selvom du lufter ud i huset. Vi sørger for at skræddersy vinduerne til målene i dit hus. Vinduerne er ikke udstyret med børnesikring.

Fastkarmsvindue med sprosser

Fastkarmsvinduer

I en villa er det vigtigt at få et godt lysindfald, og det må man sige, du får med vores fastkarmsvinduer. At de er fastkarmede betyder, at de ikke kan åbnes, men det betyder også, at risikoen for kuldebroer er mindre. Det er med til at holde på varmen i de kolde måneder. Det er populært i mange villaer at få fastkarmede vinduer uden sprosser, fordi det passer ind i den stil, som arkitekten oprindeligt havde tænkt. Vi sørger for at skræddersy dine vinduer, så de passer til lige netop dit hus.

Sidehængte vinduer

Sidehængte vinduer

Sidehængte vinduer kan enten fås som et enkelt sidehængt vindue som vist på billedet eller flere ved siden af hinanden (helt op til 4). De kan også fås med sprosser som er det der normalt bliver kaldt for bondehusvinduer. Det gode ved sidehængte vinduer er hvor lette de er at åbne og lukke, så du får masser af luft, hvilket gør dem perfekt til køkkenet som eksempel. De er også perfekte til at skabe ekstra lys, hvor der måske ikke er plads til et helt topstyret vindue eller lignende.

Terassedøre

Terassedøre

I de fleste villaer er der mulighed for at komme udenfor til enten en have, terrasse eller altan. Her er det naturligvis nødvendigt med en terrassedør for at kunne komme let og hurtigt til de udendørs faciliteter. Men ud over det rent praktiske ved denne type dør sikrer den også et rigtig godt lysindfald. Vores terrassedøre laves desuden kun med håndtag på indersiden. Det er din garanti for et elegant udseende på ydersiden af dit hus. Har du et særligt mål, som døren skal kunne passe i, skræddersyr vi naturligvis, så det passer til dit behov.

Facadedør

Facadedør

For at formfuldende din villa er det vigtigt, at du vælger en facadedør, der byder både dig og dine gæster velkommen. Vi kan imødekomme alle dine behov, når det kommer til æstetisk smukke og sikkerhedsmæssigt forsvarlige døre til din facade. Skal der være rude i din dør, så der kommer lys ind fra denne vinkel, eller er det bedre med en helt glat overflade? Du kan også vælge sprosser, så der kommer endnu en flot detalje til dit hus. Det er helt op til dig, men vi er gerne med på råd, så du får det, lige som du vil have det.

Gør dit hjem til et bedre sted

Opgrader dit hjem med energivenlige døre og vinduer. Du kan selv designe din nye dør og vindue til at passe lige præcis det, du har brug for.

Vinduer image
Fra 
1368 kr.
 547 kr.60%
Køb Vinduer
Døre image
Fra 
7305 kr.
 2922 kr.60%
Køb Døre