-60% UDSALG

Vinduer og døre til image

Vinduer og døre til

Parcelhus

I løbet af 1960’erne blev det mere udbredt, at almindelige familier kunne bygge et hus på et stykke jord. Disse stykker af jord blev kendt som parceller, og deraf kommer ordet parcelhus. Et parcelhus var tiltænkt en enkelt husstand eller familie og består af selve huset samt en omkringliggende have. Oftest består huset kun af et enkelt plan.

I de fleste tilfælde ligger der parcelhuse på grunde, der grænser op til hinanden, og som således udgør et helt kvarter. Da grundstykkerne blev udstykket, var det ofte på jord, der havde huset tidligere landbrugsejendomme eller industriel anvendelse. Fælles for dem er dog, at de som sagt er tiltænkt almindelige familier.

Klik på billederne nedenfor for at se hvert produkt

Topstyret vindue
Fastkarm vinduer
Terrassedør
Facadedør

Hvor meget koster vinduer og døre til et parcelhus (priseksempel)?

TypeAntalMålPris per elementTotalt pris
Topstyret5119x1192,510 kr.12,550 kr.
Fastkarm4100x1001,450 kr.5,800 kr.
Kombinationsvindue3130x1703,950 kr.11,850 kr.
Facadedør1210x904,265 kr.4,265 kr.
Dobbelt terrassedør1210x1656,250 kr.6,250 kr.
Total1440,715 kr.

**Prisen er beregnet baseret på 3-lags glas som er lovpligtigt i Danmark for helårsboliger og træ. Priserne er vejledende, da prisen svinger baseret på mange forskellige faktorer

Customer services cover Klar image
👋 Vi er her for at hjælpe dig
Book et møde

Har du brug for hjælp med din ordre? Vores erfarne salgskonsulenter hos Klar er her for at hjælpe dig! Book en personlig konsultation via Google Meet for at diskutere dine vinduesbehov og få skræddersyet rådgivning til at opgradere dit hjem.

Til parcelhuse anbefaler vi topstyrede vinduer, terrassedøre,facadedøre og fastkarm vinduer.

Fordi et parcelhus typisk er i ét plan, er det vigtigt at overveje, hvordan du bedst muligt sikrer lysindfaldet. Det er grunden til, at vi anbefaler de vinduer og terrassedøre, som vi gør. De kan nemlig leve op til forskelligartede ønsker og behov, uanset hvad du drømmer om. Facadedøren er naturligvis også vigtig, da den ofte vil være første sikkerhedspunkt i et hus. Vi sørger for, at dine vinduer og døre er skræddersyet til at passe til lige præcis dit hus og dine behov.

Herunder har vi samlet lidt information om hver kategori, så du kan blive endnu klogere på, hvad du kan forvente. Du kan eksempelvis vælge med eller uden sprosser.

Topstyret vindue fra Klar

Topstyret vindue

Med et enkelt håndtag i bunden af vinduet drejer du blot og skubber vinduet udad. Det er en simpel, men også meget praktisk, løsning, som passer rigtig godt til de fleste parcelhuse. Du kan nøjes med at åbne vinduet en smule, så vind og vejr ikke bliver en udfordring. I modsætning til eksempelvis vinduer med hasper er et topstyret vindue ikke i risiko for at blæse lige så voldsomt op. Vær opmærksom på, at vores topstyrede vinduer ikke kommer med børnesikring.

Fastkarmsvinduer fra Klar

Fastkarmsvinduer

Fastkarmsvinduer er en del af stortset alle parcelhuse uanset årtiet de er fra. Det skyldes mængden af lys det bidrager med. Det kan komme i alle størrelser og passer endda til badeværelset med sløret glas. Kendetegnet er, at det ikke kan åbnes, men bidrager med et godt lysindfald til rummet. Vi vil anbefale at kombinere det med andre vinduer, så du også kan få fornuftig udluftning og derved et bedre indeklima. Vi vil anbefale at kombinere det med andre vinduer, så du også kan få fornuftig udluftning.

Terassedøre fra Klar

Terassedør

Terrassedøre er en god og enkel måde at skabe masser af lys i huset på, samtidig med at du skaber hurtig og nem adgang til udendørsarealet, hvis den monteres i forbindelse med din have, altan eller terrasse. Vores terrassedøre har kun håndtag på indersiden, hvilket sikrer et stilfuldendt udtryk, ligesom udefrakommende ikke kan komme ind, selvom du måtte have glemt at låse. Vi skræddersyr terrassedøre til lige præcis din bolig, så du får det perfekte produkt.

Facadedør fra Klar

Facadedør

En facadedør er ikke blot det førstehåndsindtryk, folk får, når de kommer tæt på huset. Det er også en sikkerhedsforanstaltning, som gør, at fremmede ikke kan tvinge sig adgang til huset. Derfor er det vigtigt, at du både tænker æstetik og sikkerhed, når du vælger, hvilken dør dit parcelhus skal udsmykkes med. I vores udvalg finder du blandt andet modeller med ruder og sprosser, men du kan også finde en helt glat overflade, der vil kunne klare jobbet. Vi skal nok sørge for, at din facadedør bliver, som du har drømt om.

Gør dit hjem til et bedre sted

Opgrader dit hjem med energivenlige døre og vinduer. Du kan selv designe din nye dør og vindue til at passe lige præcis det, du har brug for.

Vinduer image
Fra 
1368 kr.
 547 kr.60%
Køb Vinduer
Døre image
Fra 
7305 kr.
 2922 kr.60%
Køb Døre