Med nye udestueelementer kan du forvandle dit hjem og udnytte dine omgivelser ved at få en bedre udsigt! Få udestuer i god kvalitet til en god pris her.

 

 

Oplev årstiderne skifte i din udestue

Det er de seneste år blevet meget populært at bygge og opholde sig i en udestue. Særligt, hvis man bor i en mindre bolig, kan det være rart at få mere plads til hygge, samvær eller planter med en udestue. Andre ord for en sådan stue er vinterhave, havestue eller orangerie, hvis der gror planter. Som regel er den uopvarmet og en mindre tilbygning til boligen, og en stor del af væggene består af glas.

Når du skal bygge udestue, bør du overveje, om du ønsker at benytte den året rundt eller kun om sommeren. Her kan tykkelsen på glasset have noget at sige. Det går ikke, hvis du har inviteret gæster over om vinteren, og den hyggelige stemning bliver blæst væk af kulde og træk udefra.

Vælg de rette udestueelementer til dine behov

Ønsker du at bruge din udestue året rundt, er det vigtigt at vælge den rigtige type glas. Her kan 3-lags glas være en god løsning, hvis du vil være sikker på at få optimal isolering og samtidig sørge for at lydisolere for udendørs støj.  

Alternativt kan en varmeblæser også være en god idé at investere i for at kunne nyde godt af udestuen om vinteren. Vi anbefaler dog, at du tager hånd om miljøet og i stedet får isat energivinduer med energimærke A eller B, hvor du kan opnå en miljøvenlig og bæredygtig løsning og besparelser. At dine ruder har et godt energimærke, har også stor betydning, hvis du senere skal sælge huset og ønsker en god vurdering.

Forskellige variationer af udestueelementer

Når du finder elementer til din udestue, kan du vælge at få en stor glasrude for et enkelt og flot, optimalt udsyn, eller vælge op til seks mindre ruder, opdelt af klassiske eller softline sprosser. Elementerne fås både med et eller flere fag, afhængigt af hvor store ruder du foretrækker. Skal du bruge en terrassedør til din udestue så har vi også det! 

Hos os kan du også finde billige udestueelementer, der kan åbnes. Du kan med fordel vælge en model, hvor det øverste vindue kan åbnes, så du let kan få luftet ud uden at risikere træk. Køb dine billige udestueelementer hos os, og du er garanteret høj kvalitet til en god pris. Lige meget hvilke elementer du søger, har vi det, du har brug for.

Find din udestue pris lige her

Hos Klarvinduer har vi gjort det nemt at designe din egen udestue med alle de små detaljer, du drømmer om, de rette træelementer og de korrekte ruder. Samtidig kan du hurtigt få et prisoverslag, så du kan få et overblik over projektet uden at risikere ekstra udgifter. Vi har løsninger til ethvert budget.

Placering og materialer på din udestue er værd at overveje

Mange boligejere ønsker en udestue, som tager højde for resten af husets arkitektur og ydre design. Det ideelle er, at den indgår som en organisk del af huset, så der opstår en glidende overgang fra hus til udestue. Placeringen skal også overvejes i forhold til solen. Hvor kommer der mest sollys ind i løbet af dagen? Passer det også med placeringen af haven, hvis udestuen skal fungere som et bindeled mellem hus og have?

Udestueelementer i form af ekstra store vinduer inviterer lyset ind. Vores udestue vinduer med fastkarm er et godt valg, hvis du vil lukke mest muligt lys ind. De er simple og billige, men i god kvalitet, miljøvenlige og varmeisolerende i træ eller træ/alu. Vinduerne har smalle profiler og elegante udformninger. Glasset dækker et ekstra stort areal, som når helt ud til kanten. Vores fastkarm vinduer kan også åbnes, da det hurtigt kan blive varmt med store vinduer om sommeren.

Før i tiden mindede udestuer i Danmark nærmere om et skur af billige og måske dårlige materialer, som ikke kan modstå naturens vind og vejr i ret mange år, før det skal fornyes. I dag bliver der kræset ekstra godt om udestueelementer. Mange vil ikke gå ned på kvaliteten og designet, men tænker stadig over den samlede udestue pris.

Nyd din have med udestuer i glas

Er du træt af ikke at få nok ud af din have, eller glemmer du at opholde dig i den til dagligt? Så kan udestuer i glas være en genial løsning, idet den giver dig mulighed for at nyde havens skønhed, mens du sidder inde i varmen. Følg med, når årstiderne skifter, nyd haven selv i dårligt vejr og få forhåbentlig familien lokket helt ud i haven, når vejret er til det.

Vælg de rette udestue vinduer til dine behov

Byg eller opgradér din udestue med klassiske vinduesløsninger fra Klarvinduer. Kom de varme temperaturer i forkøbet med vores udestue vinduer, der kan åbnes. Udestueelementerne er delt op i 3 ruder, og de fås også i den mere modstandsdygtige og isolerende kombination af træ/alu.

Find vinduespartier til udestue lige her

Når du skal finde vinduer til udestue, skal du være sikker på at komme hjem med de rigtige. Der findes flere forskellige slags vinduespartier til udestue, og du kan vælge forskellige typer alt efter dine behov. Hos Klarvinduer går vi op i den høje kvalitet til en god pris. Samtidig tilbyder vi et stort udvalg af vinduespartier til udestue, så du kan få netop de udestueelementer, du ønsker, og som passer bedst til din bolig.

Hos Klarvinduer kan du finde et væld af klassiske vinduesløsninger til udestuer. Kom de varme temperaturer i forkøbet med vores udestue vinduer, der kan åbnes. Du kan finde udestueelementer, der er delt op i 3 ruder, og de fås også i den mere modstandsdygtige og isolerende kombination af træ/alu.

Fastkarmsvinduer til din udestue?

Vores fastkarmsvinduer er et oplagt valg af udestueelementer, da de både tager højde for din pengepung, ønsker til design og din kvalitetsbevidste sans for materialer. Med vores vinduer kan du nemlig vælge imellem et utal af farver, profiler og bundglaslister. Vi tilbyder mange sammensætningsmuligheder, som gerne skulle ramme dine ønsker i sidste ende.

Byd naturen indenfor med udestue vinduer af fastkarmstypen. Vi fremstiller vinduer til udestue i høj kvalitet og til lave priser. Udestue vinduer med fastkarm er simple og billige, samtidig med at de giver det største lysindfald. Vi tilbyder mange forskellige modeller efter dine mål og ønsker – f.eks. med miljøvenligt og varmeisolerende 3-lags glas eller i den solide kombination af træ/alu. Bestil nemt dine nye fastkarmsvinduer og få lynhurtig levering i hele Danmark.

Udestue inspiration – indretning med stil

Klarvinduer har flere forslag til at give dig den mest optimale udestue

  • Invester i udestueelementer som møbler, lamper, gulvtæpper og en smule nips, gerne i den samme stil som resten af huset. Det bidrager til den hyggelige atmosfære og føles som en forlængelse af fx stuen.
  • Pynt med forskellige grønne planter i hjørnerne. Frisk hjemmet op med en moderne stil prydet med planter, som hjælper til at bevare sundheden i hjemmet.
  • Gør udestuen indbydende med palme- eller citrustræer, små hyggekroge og personlige detaljer. Kombiner den nordiske stil med noget lidt eksotisk, som løfter humøret og leder tankerne hen på varme sommeraftener.
  • Gør plads til et bord til 6-8 personer, hvis det er muligt. Så er der plads til at nyde en middag sammen med familien og gæster, og udestuen kan anvendes som en indendørs terrasse, hvor stemningen fra haven kombineres med hjemmets hyggelige omgivelser.

Få hjælp til dine udestueelementer

Hos Klarvinduer er vi altid klar til at lytte til dine personlige ønsker. Vi guider dig igennem valget af materialer og farver. Hvis du er helt på bar bund, hjælper vi dig gerne med at finde frem til de optimale løsninger til din udestue.

Inden du bestiller dine nye vinduer, er det vigtigt at måle korrekt op. I vores guide kan du læse mere om, hvordan du måler op til nye vinduer. Bliver du skræmt af tanken om selv at skulle måle op? Frygt ej – du kan få besøg af en af vores erfarne servicepartnere. Han måler op på kryds og tværs til dine nye udestue vinduer, og han monterer dem også gerne.

Imens kan du trippe af spænding over at kunne sidde i din udestue og tage en slurk af din kop kaffe, imens du skuer ud over din have med et tilfreds blik – uanset om det er sommer eller vinter.

Har du spørgsmål, så grib fluks telefonen og ring til os på 78 768 883, skriv til os på onlinechatten eller pr. e-mail. Vi gør vores bedste for at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Fun facts om udestuer

Vidste du, at…

  • en udestue, udover at være et ekstra opholdsrum, også kan være en energibesparende foranstaltning?

    Hvis gulvet i udestuen og hovedbygningens facade er af tunge og varmeakkumulerende materialer, kan de tilsammen nedsætte varmetabet fra hovedbygningen. Det sker, fordi solens varme akkumuleres i tunge materialer.
    På den måde opsamles varmen og lagres.
  • udestuers popularitet boomede i 1970’erne? På baggrund af stigende oliepriser arbejdede man ihærdigt på at mindske energiforbruget til opvarmning. Her kom udestuerne ind i billedet, da de havde en positiv effekt på varmeregningen.


Kilde: Den Store Danske

En udestue er derfor i sig selv en god investering. Hvis du samtidig får isat vores energivenlige vinduer, er besparelsen på varmeregningen endnu større. Her kan du se, hvor meget du kan spare på varmeregningen (opdelt i fjernvarme, gas og olie), hvis du for eksempel udskifter dine gamle vinduer med nye, miljøvenlige og energibesparende vinduer.