Udsalget fortsætter! Op til 55% rabat

Terrassedøre

6 ruder

Åbn op for lyset i dit hjem og få en ubeskrivelig forbindelse mellem inde og ude med vores terrassedøre. Med hele 6 ruder bliver lyset bragt ind i dit hjem, mens du samtidig får en fantastisk udsigt over din have eller terrasse.

VAREINFO

Varenummer: TD1-6K

Produktsystem: 2-lags glas, træ/alu. Energimærkning

MaterialerPulverlakeret aluminium og langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt  - 480 kg/1m3.

Ramme: 70 x 101 mm.

Karm: 44 x 128 mm.

Hængsler: Farven grå og med justerbar funktion.

Greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO). Vær OBS på at ved køb af greb til facadedøre, dobbelt facadedøre og facadedørspartier er tilvalgte greb ikke på forhånd installeret. 

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Låsekasse: 3-punkts låsekasse (uden greb og låsecylinder - vælges som tilbehør).

Fyldning: Panel er glat på begge sider, med mørke tætningslister (HDF - Hard Density Fiberboard).

Slutblik: Justerbare i sikkerhedslåse.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klarvinduer).

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 12 år.

Konstruktionstegninger
Konstruktionstegninger pladedøre
Dør dimensioner til håndtag og cylindere 

OBS:
Ved køb af facadedørsparti er sidepartiet minimum 32 cm bredt og bliver gradvist større afhængig af bredden på hele facadedørspartiet. Dette skal tages i betragtning i forhold til bredden af døråbningen. Desuden er sidepartiet altid placeret på modsatte side af dørens hængsler. Det vil sige hængslerne sidder altid i karmen ind til muren – ikke ind til sidepartiet. Du afgører altså i hvilken side sidepartiet sidder, når du vælger åbningsretning. En højre udadgående dør vil fx have sidepartiet i venstre side, set udefra.

Tag dit hjem til nye højder med vores fantastiske Terrassedøre! Vores døre er ikke kun smukke og funktionelle, men de kan også fås i både træ og træ/alu med 12 års garanti, hvis du vælger træ/alu-modellen.

Det er lige så vigtigt at have smukke og pålidelige Terrassedøre, når du er indendørs, som når du er ude! Vores Terrassedøre skaber den perfekte balance mellem stil og funktionalitet og kan nydes både indenfor og udenfor.

Hvis du er på udkig efter de bedste Terrassedøre, er du kommet til det rigtige sted! Hos Klar har vi en stærk tilgang til kvalitet, og alle vores døre er fremstillet af de bedste materialer på markedet. Og det bedste? Vi kan tilbyde dig konkurrencedygtige priser på de bedste Terrassedøre på markedet!

Kom og oplev Klar Terrassedøre og opdag den bedste måde at åbne dit hjem mod din haven eller terrassen på. Der er ingen bedre måde at nyde livets små glæder end med vores fantastiske Terrassedøre - køb dem i dag!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti