udsalg: 55%

Terrassedøre

10 ruder

Med vores terrassedøre med hele 10 ruder vil du opleve en sød symfoni af lys og liv, og et sted, hvor du kan slappe af og føle dig hjemme i dit eget hus. Uanset om du tager imod dine gæster med et brag af en grillfest, eller nyder en kop varm kaffe i sofaen med udsyn til de farverige blomster i haven, så er Klar din bedste ven.

VAREINFO

Varenummer: TD1-10K

Produktsystem: 2-lags glas, træ/alu. Energimærkning

MaterialerPulverlakeret aluminium og langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt  - 480 kg/1m3.

Ramme: 70 x 101 mm.

Karm: 44 x 128 mm.

Hængsler: Farven grå og med justerbar funktion.

Greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO). Vær OBS på at ved køb af greb til facadedøre, dobbelt facadedøre og facadedørspartier er tilvalgte greb ikke på forhånd installeret. 

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Låsekasse: 3-punkts låsekasse (uden greb og låsecylinder - vælges som tilbehør).

Fyldning: Panel er glat på begge sider, med mørke tætningslister (HDF - Hard Density Fiberboard).

Slutblik: Justerbare i sikkerhedslåse.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klarvinduer).

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 12 år.

Konstruktionstegninger
Konstruktionstegninger pladedøre
Dør dimensioner til håndtag og cylindere 

OBS:
Ved køb af facadedørsparti er sidepartiet minimum 30 cm bredt og bliver gradvist større afhængig af bredden på hele facadedørspartiet. Dette skal tages i betragtning i forhold til bredden af døråbningen. Desuden er sidepartiet altid placeret på modsatte side af dørens hængsler. Det vil sige hængslerne sidder altid i karmen ind til muren – ikke ind til sidepartiet. Du afgører altså i hvilken side sidepartiet sidder, når du vælger åbningsretning. En højre udadgående dør vil fx have sidepartiet i venstre side, set udefra.

Trænger din terrasse eller have til noget nyt og spændende? Så er du kommet til det rette sted! Hos Klar ved vi nemlig, hvor vigtigt det er at have de helt rigtige terrassedøre, der både er funktionelle og flotte at se på. Og det bedste af det hele? Vi tilbyder vores fantastiske døre i både træ og træ/alu, med en garanti på hele 12 år for træ/alu modellen!

Hver eneste dag kan du nyde godt af din terrasse eller have, imens du sidder i din mest komfortable lænestol og hører fuglenes sang. Og med vores smukke og stilrene terrassedøre bliver indgangen til dit yndlings udendørsområde bare endnu bedre. Vores terrassedøre er en fantastisk kombination af elegance og funktionalitet og tilmed markedets billigste uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi vil hjælpe dig med at finde den perfekte terrassedør, der passer til dit hjem og dine ønsker.

Klars terrassedøre er kendetegnet ved deres kvalitetsmaterialer og holdbarhed, der beskytter mod elementerne og holder dit hjem varmt og tørt. Og med vores store udvalg af modeller med op til 10 ruder, kan du helt sikkert finde en terrassedør, der passer til dit hjem og din stil. Hos Klar er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte løsning, når det kommer til terrassedøre!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti