Terrassedøre

1 fyldning 6 ruder

Fyldt med seks fantastiske ruder giver vores terrassedøre dig både masser af naturligt lys og en imponerende udsigt, der forbinder dit hjems indre og ydre på smukkeste vis. Og med vores store udvalg - både i træ og træ/alu - finder du nemt en model, der passer perfekt til din smag og dit budget. Bedst af alt: vores terrassedøre er en af markedets billigste, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

VAREINFO

Varenummer: TD1-6K1V

Produktsystem: 2-lags glas, træ/alu. Energimærkning

MaterialerPulverlakeret aluminium og langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt  - 480 kg/1m3.

Ramme: 70 x 101 mm.

Karm: 44 x 128 mm.

Hængsler: Farven grå og med justerbar funktion.

Greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO). Vær OBS på at ved køb af greb til facadedøre, dobbelt facadedøre og facadedørspartier er tilvalgte greb ikke på forhånd installeret. 

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Låsekasse: 3-punkts låsekasse (uden greb og låsecylinder - vælges som tilbehør).

Fyldning: Panel er glat på begge sider, med mørke tætningslister (HDF - Hard Density Fiberboard).

Slutblik: Justerbare i sikkerhedslåse.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klarvinduer).

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 12 år.

Konstruktionstegninger
Konstruktionstegninger pladedøre
Dør dimensioner til håndtag og cylindere 

OBS:
Ved køb af facadedørsparti er sidepartiet minimum 30 cm bredt og bliver gradvist større afhængig af bredden på hele facadedørspartiet. Dette skal tages i betragtning i forhold til bredden af døråbningen. Desuden er sidepartiet altid placeret på modsatte side af dørens hængsler. Det vil sige hængslerne sidder altid i karmen ind til muren – ikke ind til sidepartiet. Du afgører altså i hvilken side sidepartiet sidder, når du vælger åbningsretning. En højre udadgående dør vil fx have sidepartiet i venstre side, set udefra.

Står du og drømmer om elegante og funktionelle terrassedøre i topkvalitet? Så er du landet det helt rigtige sted! Forstil dig at nyde en lækker frokost med familien på terrassen eller slappe af i din yndlingsstol, mens du ser havens skønhed folde sig ud foran dig. Med vores terrassedøre kan du opleve netop dette.


Så uanset om du ønsker at erstatte dine gamle terrassedøre eller investere i nye, er vores løsning det helt rigtige valg. Med vores 12 års garanti på træ/alu døre kan du roligt vide, at du får en langtidsholdbar og elegant løsning til dit hjem. Og du kan let vedligeholde dørene i mange år fremover.

Så kontakt os nu for mere information og køb dine nye smukke og funktionelle terrassedøre fra os. Vi er klar til at give dig en kundeservice i topklasse og en tilfredsheds-garanti, der bringer både tryghed og glæde til dit køb.

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti