60% rabat

Terrassedøre

1 fyldning 1 rude

Skab den perfekte indgang til dit udendørsoase med terrassedøre fra Klar! Vores døre er ikke kun et pusterum fra den stille indendørsverden - de er en elegant tilføjelse til hjemmets æstetik og en vej til at opleve dine udendørsområder i al deres herlighed. 1 fyldning og 1 rude er en klassisk udgave der er en sikker vinder.

VAREINFO

Varenummer: TD1K1V

Produktsystem: 2-lags glas, træ/alu. Energimærkning

MaterialerPulverlakeret aluminium og langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt  - 480 kg/1m3.

Ramme: 70 x 101 mm.

Karm: 44 x 128 mm.

Hængsler: Farven grå og med justerbar funktion.

Greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO). Vær OBS på at ved køb af greb til facadedøre, dobbelt facadedøre og facadedørspartier er tilvalgte greb ikke på forhånd installeret. 

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Låsekasse: 3-punkts låsekasse (uden greb og låsecylinder - vælges som tilbehør).

Fyldning: Panel er glat på begge sider, med mørke tætningslister (HDF - Hard Density Fiberboard).

Slutblik: Justerbare i sikkerhedslåse.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klarvinduer).

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 12 år.

Konstruktionstegninger
Konstruktionstegninger pladedøre
Dør dimensioner til håndtag og cylindere 

OBS:
Ved køb af facadedørsparti er sidepartiet minimum 32 cm bredt og bliver gradvist større afhængig af bredden på hele facadedørspartiet. Dette skal tages i betragtning i forhold til bredden af døråbningen. Desuden er sidepartiet altid placeret på modsatte side af dørens hængsler. Det vil sige hængslerne sidder altid i karmen ind til muren – ikke ind til sidepartiet. Du afgører altså i hvilken side sidepartiet sidder, når du vælger åbningsretning. En højre udadgående dør vil fx have sidepartiet i venstre side, set udefra.

Med et stort udvalg fra vores træ- og træ/alu-kollektioner kan du finde dørene, der passer bedst til dit hjem og din stil. Og hvis du vælger vores træ/alu-serie, får du endda 12 års garanti. Køb hos os og spar både penge og bekymringer, mens du nyder den fantastiske kvalitet og skønhed af vores terrassedøre.

Mens du sidder i din behagelige hvilestol og lytter til fuglenes sang eller planter den mest farverige blomsterhave nogensinde, vil vores døre give dig et glimt af det fantastiske udendørsliv, der venter på dig. Vores praktiske og tillokkende terrassedøre fra Klar tilbyder ikke kun elegant indgang til din have eller terrasse, men også muligheden for at forblive i komforten af dit hjem, mens du tager del i al slags udendørs aktivitet.

Klar har sat sig for at være en af de billigste på markedet uden at gå på kompromis med kvalitet. Så døren til den pefekte indgang til dit udendøroase er kun et klik væk - Køb terrassedøre fra Klar i dag og nyd de positive og afslappende associationer, der følger med en spektakulær indgang til haver og terrasser.

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti