Myggenet til vinduer

Vindue med myggenet

Insektnet og fluenet

Hvad siger du til et effektivt, nemt og flot værn mod husets mest uønskede gæst - nemlig insekter? Så kan du slippe for gener som myggestik, røde knopper og udslæt. 

Især på de varme sommeraftener kan det være en stor plage ikke at kunne holde vinduer åbne af frygten for at vågne op med friske myggestik på kroppen og i ansigtet. Dertil kommer de gener, det kan give at have summende insekter flagrende om hovedet, når man prøver at finde ro på hovedpuden.  

Nu kan du få et speciallavet myggenet tilpasset dig, når du bestiller dit vindue. Så kan du få frisk luft ind, samtidig med at du holder myg, skadedyr og andre insekter ude af hjemmet og undgår føromtalte gener. 

Myggenettene er tilpasset specifikt til vores vinduessortiment, og du vil derfor opleve en perfekt pasform hver gang, ligesom nettene er lette og hurtige at montere. Ikke mere ballade med at klippe og save, ikke mere træt velcro der falder af karmene.

Myggenet hvid
Hvid - RAL 9016
Myggenet sort
Sort - RAL 7016
Myggenet antracitgrå
Antracitgrå - RAL 9005
Myggenet hvid

Myggenet lige til dit vindue

Vores mygge-, flue- og insektnet til vinduer er udført i et elegant design, der gør, at de ikke kan ses indefra når vinduet er åbent, og samtidig sikrer et godt lysindfald.

Insektnettene kan tilvælges, når du bestiller dine vinduer hos Klar, og kan tilkøbes uanset om du bestiller trævinduer eller træ/aluminium vinduer. Du vil modtage myggenettene sammen med din levering af vinduer.

Ved tilkøb af myggenet vil du sammen med din leverance modtage en monteringsguide som let forklarer hvordan disse monteres på vindueskarmen. Derved vil du kunne installere myggenettet på få minutter. 

Vores myggenet er tilgængelige i 3 farver, der matcher vores vinduer: Sort (RAL 9005), Hvid (RAL 9016) og Antracitgrå (RAL 7016).

Gør dit hjem til et bedre sted

Opgrader dit hjem med energivenlige døre og vinduer. Du kan selv designe din nye dør og vindue til at passe lige præcis det, du har brug for.

Vinduer image
Fra 
1473 kr.
 589 kr.60%
Køb Vinduer
Døre image
Fra 
7362 kr.
 2945 kr.60%
Køb Døre