Gode nyheder! Du kan få tilskud til dit renoveringsprojekt med vores vinduer.

Puljen åbner nogle gange om året, hvor du kan søge om tilskud på sparenergi.dk til et renoveringsprojekt, der energioptimerer din bolig. Det kunne eksempelvis være med nye energivenlige vinduer. 

Vores 3-lags glas produkter opfylder de nye BR20 energikrav og har energimærkning A. 

Du kan derfor søge om tilskud til energimærke A vinduer - altså 3-lags glas vinduer fra Klar. 

Klar er som producent registreret på positivlisten hos Energistyrelsen, som er en liste over producenter du kan bruge din støtte hos. Det betyder, at du officielt kan sende din ansøgning ind og bruge støtten hos os. Det er det perfekte tidspunkt at forny dit hjem og forbedre indeklimaet. 

  • Første ansøgningsrunde i 2022 åbner 16 marts. 

Morten, som er Head of Customer Satisfaction hos Klarvinduer, fortæller i videoen nedenfor mere om energitilskuddet: 

Hvad er energitilskud

Energitilskuddet er et initiativ af Klima-, Energi- og Forsyningsminisiteriet for at få flere klimaoptimerede boliger. Regeringen har nemlig et klimamål om at reducere vores CO2-udledning med 70% inden 2030, som vi sammen skal opnå. Derfor har de besluttet at give tilskud til klima-renoveringer i danskernes boliger, der er med til at give dig en klimavenlig bolig og sænke dine energiomkostninger.  

En optimal klima-renovering er for eksempel udskiftningen af vinduer. 

Når du udskifter dine vinduer med nye energivenlige alternativer, så opnår du en masse fordele. Du undgår, at kulden trækker ind og du får et hjem med jævn varme, der forbliver i boligen. Økonomisk set sparer du penge på varmeregningen. Så der er ingen undskyldninger for at udskyde udskiftningen mere!  

De vinduer du bruger til energioptimeringen af din bolig, skal selvfølgelig være klimavenlige. Det er vores 3-lags glas, som er Energimærkning-A og er det glas du kan få støtte til. 

kimvinduer.jpeg

Hvor og hvornår kan jeg søge

Staten åbner op for ansøgningerne til energitilskud 16 marts 2022 og du kan der sende din ansøgning ind på www.sparenergi.dk og håbe på tilsagn. Får du det, så kan du påbegynde dit projekt og være et skridt tættere på en energivenlig bolig. 

Vi krydser fingre for dig når tiden kommer! Du kan i mellemtiden læse om hvad du skal være opmærksom på, inden du søger.  

se vores udvalg af vinduer