Få inspiration til dit nye vindue

Når du skal finde dit nye vindue, så kan vi guide dig til at træffe det rette valg. Der findes mange forskellige vinduer, og her kan du læse om de forskellige vinduesmodeller.

Det idylliske

Bondehusvinduer er kendte som de klassiske vinduer, der giver huset charme og elegance. Vinduerne er typisk udstyret med små sprosser, og de monteres ofte i forbindelse med renovering af ældre huse, der allerede passer til den ældre stil. Vinduer til bondehus kan derfor også være svære at finde, så de passer til den eksisterende stil. Det kan derfor godt betale sig at kigge på specialfremstillede bondehusvinduer.

Her på siden finder du et bredt udvalg af bondehusvinduer, og det er det oplagte valg, hvis du ønsker et idyllisk udseende. Ved at kigge på disse bondehusvinduer, behøver udskiftning af vinduer ikke koste en formue. Vi har nemlig en pris, som alle kan være med på. Ved at vælge et bondehusvindue, så får du en bolig med personlighed og charme. Vinduet skal dog altid passe til husets stil, så det er ikke alle hustyper, hvor bondehusvinduet er det oplagte valg.

Bondehusvindue på gult træhus

Det arkitekttegnede

Hvis du ønsker at finde nye vinduer til et arkitekttegnet hus, så har du faktisk mange valgmuligheder. Både nye og ældre arkitekttegnede huse har ofte sin helt egen stil, og det er derfor vigtigt, at de nye vinduer også lever op til dette. Vinduer og døre er med til at definere hjemmet og det arkitekttegnede hus giver ofte mulighed for at lege med unikke vinduespartier. Et vindue, der fungerer godt er fastkarm vinduer. 

Nye undersøgelser viser, at de fleste moderne hjem ønsker et lyst hjem med store vinduespartier, hvor man byder naturen indenfor. Det kan derfor være en god ide at finde inspiration til en vinduesudskiftning i andre boliger eller på internettet. Hvis du bor i et arkitekttegnet hus kan du ofte tillade dig mere i forhold til andre huse. Det kan derfor godt lade sig gøre at udskifte vinduerne i huset uden at ødelægge husets stil og charme. Derfor kan du også sætte dit eget præg på stilen. Med et arkitekttegnet hus kan det også være sjovt at mikse forskellige vindue variationer for at give et levende og sjovt hjem.

Vindue med tynde sprosser og fantastisk udsigt mod havet

Det minimalistiske

Hvis du har en bolig med et minimalistisk og moderne udtryk, så er store vinduespartier det oplagte valg. Ved at vælge store vinduespartier, så åbner det op for huset og giver et flot naturligt lysindfald, der er en af de helt store boligtrends. Den minimalistiske bolig skal også have et minimalistisk udseende udadtil, og det er derfor vigtigt, at vinduerne også lever op til dette. Vinduerne kan være minimalistiske på mange måder. De kan være minimalistiske ved at vælge en neutral farve, vinduer med 1 eller flere ruder osv. Det vigtigste er, at der ikke sker for meget på samme tid. Det kan derfor godt betale sig at vælge en type vinduer til hele huset, så stilen ikke bliver rodet.

En mulig type vinduer, der er oplagt, hvis man ønsker at udskifte vinduer, er sidehængte vinduer. Ved at vælge én rude, så tilfører det automatisk et minimalistisk look til hjemmet. Nogle sidehængte vinduer har et ekstra vindue i toppen, der giver et unikt udtryk. Denne vindues-type har ikke sprosser, hvilket sikre et maksimalt lysindfald.

Gør dit hjem til et bedre sted

Upgrader dit hjem med energivenlige døre og vinduer. Du kan selv designe din nye dør og vindue til at passe lige præcis det, du har brug for.

Fra 
657,60 kr.
 295,92 kr.
55%
Køb Vinduer
Fra 
2066,25 kr.
 826,50 kr.
60%
Køb Døre
Relateret indhold