Guide: Få de bedste og billigste vinduer og døre

Hvad skal du kigge efter, hvis du vil have de bedste og billigste døre og vinduer? Denne guide kan hjælpe dig. 

Vi som mennesker søger altid den bedste løsning, og gælder det renoveringer, så er den bedste løsning ofte den, der både er bedst og billigst. Der er flere ting, der er vigtige at kigge efter, når du skal finde det bedste og billigste vindue til dit hjem. Det samme gælder for at finde den bedste og billigste dør. Disse ting har vi samlet til dig i denne guide. 

Lisbeth og Jørgens nye dør fra Klar

Hvorfor er Klar bedst og billigst? 

Hos os kan du kombinere de bedste og billigste vinduer og døre med god kvalitet. Vores vinduer og døre er billigere, uden at gå ned på den høje kvalitet – blandt andet fordi vi leverer via vores egen fabrik og dermed samler fabrik og salg under ét firma. Vi sikrer dig dermed, at vores priser på vinduer og døre er konkurrencedygtige ved at droppe alle mellemleddene. 

Egen produktion og fabrik

Ved at skære fordyrende mellemled væk og have egen produktion i egen fabrik, er vi i stand til at holde både pris og leveringstid i bund og kvaliteten på vores døre og vinduer i top! Du får derfor de bedste og billigste vinduer og døre på denne måde. Vores mål vil altid være at give dig den bedste kvalitet og den billigste pris. 

Så snart du taster dine mål ind på vores hjemmeside og bestiller, så går vores egen fabrik i Estland i gang med at producere dine vinduer og døre. Det er den bedste løsning til dig, der vil have de bedste og billigste døre og vinduer. Du kan nemlig tilpasse alt selv og uden de fordyrende mellemled, får du vinduer og døre, hvor prisen er i bund og kvaliteten er i top.  

Kernetræ fra langsomt voksende fyrretræ 

En anden vigtig faktor, der giver dig de bedste og billigste vinduer er træet, der bruges. I Estland er der de perfekte klimaforudsætninger for fyrretræ til brug til kvalitets- vinduer og døre. Langsomt voksende fyrretræ er et oplagt valg til at producere vinduer og døre på grund af kerne-tætheden og det vokser for hurtigt på “varme” breddegrader som i Danmark.  

Vi har materialerne og produktionen tæt på og uden mellemled, hvilket altsammen er med til at sørge for, at du kan købe de bedste og billigste døre og vinduer, i høj kvalitet til den laveste pris muligt. 

Lenes flotte skur har vinduer og døre fra Klar

3-lags glas opfylder BR20 energikrav  

Klar er bedst og billigst i det lange løb. Der er nemlig en god sjat penge at spare, mens du gør din bolig mere grøn. Alene ved at skifte vinduer kan du komme et godt hak op ad på energieffektivitet. Det betyder ret meget, når vi kommer til de kolde måneder.

Det kan være en god ide at kigge på optimering af din bolig med 3-lags glas, hvis det ofte trækker i dit hjem. Med nye vinduer undgår du, at det trækker igennem karmen eller mellem listerne og du får en jævn varme i hele boligen. Samtidig slipper du for duggede ruder indenfor. 

Bor du et sted med meget trafikstøj, kan 3-lags vinduer også være med til at give en bedre lydisolering. Er det rigtig slemt, kan du tilvælge lydglas, når du vælger vinduerne.

At vælge vinduer og døre med 3-lag glas er den bedste og billigste løsning, både på kort og lang sigt. På kort sigt opnår du de bedste vinduer og døre, fordi du undgår at det trækker, dug på ruderne og mere. På det lange løb kan du spare flere tusinde kroner om året på din varmeregning.

Derfor anbefaler vi, at du vælger BR20 energikrav 3-lags glas for at få de bedste og billigste vinduer og døre.

Gør det selv eller få hjælp

Klar hjælper alle, der vil bestille nye vinduer og døre, uanset om du vil opmåle og montere selv - eller om du vil have hjælp til det hele. Det er op til dig hvilken løsning, du ser som den bedste og billigste.

Vælger du at gøre det hele selv, så opnår du de bedste og billigste døre og vinduer, fordi du står for det hele. Dog er det stadig en god løsning at få hjælp til opmålingen og/eller monteringen, hvis du ikke selv har mod på det.

Op til 12 års garanti

Du får op til 12 års garanti på alle vores produkter, og derfor tøver vi heller ikke med at sige, at Klar giver dig uhørt meget kvalitet for pengene! Hos Klar er vi ikke bare stolte af de elementer, vi producerer; vi sætter også en stor ære i at producere dem i den absolut bedst mulige kvalitet, så du kan nyde dine nye vinduer og døre i mange år.

Gør dit hjem til et bedre sted

Opgrader dit hjem med energivenlige døre og vinduer. Du kan selv designe din nye dør og vindue til at passe lige præcis det, du har brug for.

Vinduer image
Fra 
1473 kr.
 589 kr.60%
Køb Vinduer
Døre image
Fra 
7362 kr.
 2945 kr.60%
Køb Døre